facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Aroma

Casa Aroma
"Casa Aroma de plek voor iedereen die graag weer de baas wil zijn over zijn eigen emoties en mentaal stevig in zijn schoenen wil staan! Wij werken met kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën van Young Living. Deze oliën worden gedurende onze sessies ingezet. Onze behandelmethodes zijn: Aroma Freedom Techniek AFT, Memory Resolution Techniek, Dierentolk sessie en Persoonlijke Groei Coaching. Gedurende onze sessies gebruiken wij de essentiële oliën om de negatieve gedachten, emoties, gevoelens en herinneringen te herkennen en los te laten. Hierdoor gaat de emotionele energie weer in de positieve richting stromen en zal je verbaasd zijn van de praktische resultaten die ineens haalbaar zijn. Wil jij onverwerkte emoties loslaten?"
Adres: van Damstraat 59, 3881 JB Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0610666278
Stad: Putten
Route: van Damstraat 59
Postcode: 3881 JB



op zoek naar gerelateerd: samara palm lodge, rincon de la vieja
Recensies
Ik gebruik de Stress Away olie in mijn diffuser voor mijn hondje met vuurwerkangst en ook voor de katten die in mijn trimbus een vachtbehandeling krijgen. Ik heb met deze olie al zoveel positieve reacties gekregen, niet alleen van de katten ; maar ook van mijn klanten. Natuurlijk werkt het ook bij mijzelf paar druppeltjes op mijn polsen na mijn burnout! Hennie is ook erg begaan met iedere klant en dier, het is erg fijn dat ik met mijn vragen altijd bij haar terecht kan.
Met Hennie fijne en duidelijke gesprekken gehad over het gebruik van olieen in de trimsalon en zo ook de stress away olie besteld die ik sindsdien altijd gebruik bij het kattentrimmen. Voor de katten maar zeker ook voor mezelf niet meer te missen in de trimsalon!
Hennie is een heerlijke nuchtere vrouw met een gezonde dosis humor, ze is bovenal een echt gevoelsmens. Zij staat echt open om je te helpen. Zij voelt wat jij nodig hebt en betrekt hier jouw eigen omgeving bij. Bij ons heeft ze geholpen om verschillende moeilijke gevoelens van het huis en het verleden van het huis los te laten. Wij woonden hier nog niet zo lang en het huis bleef zwaar aanvoelen, de energie van de vorige bewoners was zo heftig aanwezig dat ze soms bijna de overhand namen op een minder prettige manier. Door hulp van Hennie en haar oliën hebben we meer lucht en licht aan het huis kunnen geven! Ze heeft tips en oefeningen gegeven die ik zelf uit kan voeren en het zware verleden is nu echt verleden tijd geworden. Echt heerlijk! Daarbij kregen we ook nog waardevolle adviezen voor onze katten en voor mezelf om een verdiepingsslag te maken in het gevoelsleven en dierentolken. Wij genieten nu ook regelmatig van een heerlijke olie in de diffuser en we kunnen altijd nog terecht als we meer vragen hebben. Hennie is een geweldig mens en kan zo veel voor jou of je huisdier betekenen. Neem vooral contact met haar op als je vragen hebt!
Nadat bij ons de kleine was geboren was onze kat wat afstandelijker en trok zich vee terug ivm de geluiden van de baby en de visite wat over de vloer kwam. Via via kwam ik bij Hennie uit, heb haar een berichtje gestuurd en de situatie uitgelegd en kreeg passend advies. De oliën die ze adviseerde reageerde de kat meteen op. Super fijn! Echt een aanrader!
Een paar weken geleden heb ik een groep sessie gehad bij ons thuis met Hennie. Die sessie was heel indrukwekkend. Heel interessant welk effect het op mij had, wat er allemaal los kwam en hoe dat te verwerken. Hennie is echt super lief, en je kan met al je vragen voor en of ook na de sessie altijd bij haar terecht, zou binnenkort zeker nog een keer zn sessie willen doen! Dank je wel!
De sessie bij en met eerlijke, spontane en vrolijke Hennie heeft mij net dat duwtje gegeven, of liever gezegd de bekende schop onder de bips, die nodig was om mijn twijfels opzij te zetten. En ben nu bezig mijn tweede bedrijf op te zetten. Sta je gevoelsmatig in een spagaat dan is een bezoek aan Casa Aroma zeker aan te raden. Hennie zet je weer op het juiste spoor !
13 mei mocht ik als kado deelnemen aan de Zoom groepssessie AFT van Hennie. Ik heb deze sessie als zeer waardevol ervaren voor mijzelf en ook omdat ik zelf met de opleiding bezig ben en kon ervaren dat wat mij betreft Hennie het meesterschap AFT beheerst.
Het is vooraf niet voor te stellen wat zij voor je kan betekenen. Dat moet je echt ervaren! Na een sessie met heel veel beleving, emoties, gevoelens en ervaringen voel je je al een heel ander mens. Uiteraard moet je zelf er wel verder aan werken maar onder begeleiding van Hennie Schuit is dat een eitje. Voor mij hebben haar sessie heel veel betekent.
Als je vast loopt in het leven en je kan je vinger er niet op leggen waardoor dit komt , dan kan Hennie van casa aroma je helpen om tot op de kern van het probleem te komen en dit dan ook op te lossen. Net een hele mooie AFT sessie van haar gehad en kan nu weer vooruit en positief de toekomst tegemoet.
Behalve dat ze heerlijk ruiken hebben de essentiële oliën mij heel goed geholpen bij stress en spanningen. Ook heel bijzonder om mee te maken hoe goed Hennie je aanvoelt. Iemand met het hart op de juiste plek die je kan helpen om weer verder te komen als je door allerlei omstandigheden bent vastgelopen met je gevoel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid