facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carwash Stout Dieren

Carwash Stout Dieren

Info

Woensdag 1 maart 2017 is onze "Service Carwash" geopend, dit is een uniek concept in de regio...

Geschiedenis

Welkom bij Carwash Stout!

Bang voor krassen? Laat dan uw auto bij Carwash Stout wassen!

Door onze voorliefde voor auto’s zijn wij begonnen met een "service carwash". Onze ervaring met wasstraten in de omgeving is dat zij geen persoonlijke voorwas hanteren. Door de persoonlijke voorwas gaat uw auto zonder o.a. zand de machine in waardoor wrijving van de borstels geen krassen veroorzaken. Onze installatie bevat foam borstels in plaats van textiel, ook dit zorgt ervoor dat er geen kans op krassen is.

Bij de medewerkers van de wasstraat kunt u gelijk afrekenen (contant of pinnen), hierdoor kunt u in de auto blijven zitten! Uiteraard hoeft u niet te blijven zitten en is er gratis koffie in onze koffie-corner. Hier is ook gratis WIFI waardoor je bijvoorbeeld je mail kan checken terwijl uw auto wordt gewassen.

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om reclame te maken bij onze wasstraat, dit zullen wij aanbieden in de vorm van borden/spandoeken. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wasproces.
Onze wasstraat is een moderne carwash van de nieuwste generatie. Samen met onze persoonlijke voorwas krijgt u het beste resultaat en een verminderde kans op krassen. De foam borstels zorgen ervoor dat uw auto een perfecte behandeling voor een optimaal wasproces. Na de wasbehandeling zal het "shower-jet" sproeisysteem ervoor zorgen dat de gewenste afwerking (wax, polish, etc.) wordt aangebracht waarna de krachtige drooghulp ervoor zorgt dat gelijk de weg weer op kan. Na uitrijden van de wasstraat kunt u direct gratis gebruik maken van een stofzuiger om ook de binnenkant weer netjes te hebben.

Wilt u meer weten over prijzen, acties of zoekt u andere informatie?
Kijk dan even op: www.carwashstout.nl

Adres: Spankerenseweg 36, 6951 CH Dieren
Telefoonnummer: 0313422169
Stad: Dieren
Route: Spankerenseweg 36
Postcode: 6951 CH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Geldersehandelsmij
Recensies
Hele goede service. Auto werd eerst goed voorgewassen en kwam daarna schoon uit de wasstraat. Ook kan je de auto uitzuigen, maar dat hebben wij niet gedaan.
Nergens anders komt m'n auto zo schoon uit de was straat. Ga altijd naar hun toe met de auto of onze bedrijfsbus die nog vrij hoog is.
Tegen de verwachting in redelijk schoon geworden. Maar zelf met hogedrukreiniger sopje en spons blijft toch een schoner resultaat geven.
Dit is voor mij de beste wasstraat waar ik ooit geweest ben. Dus ik ga hier altijd naartoe. Het voorwassen het allerbelangrijkste gebeurt heel uitgebreid en dan wordt je auto pas echt schoon. Ze rekenen geen abnormale prijzen en ze hebben ook de mogelijkheid om je auto daar achter te laten en dat zij dan je auto helemaal schoonmaken van binnen en van buiten waarna je weer een bijna nieuwe auto hebt. Ik kan niet anders zeggen dat wanneer je, je auto echt schoon wilt hebben je bij Carwash Stout voor 100% aan het juiste adres bent. Wil je, je auto of bus echt schoon hebben? Ga dan naar Carwash Stout. Pas dan wordt je auto pas echt schoon....
Makkelijk de beste autowas ervaring ooit. Zeer vriendelijk geholpen, vakkundig een programma omhoog gepraat door de medewerker wat in dit geval nu eenmaal beter was en daarna is mijn 21 jaar oude besje zo grondig onder handen genomen dat ze fonkelend als nieuw onder de borstels vandaan kwam. Tenslotte een gratis stofzuiger er doorheen en ze kan weer tussen elk publiek bij het stoplicht. Maar zonder gekkigheid: echt een aanrader, dit is waar alle auto's schoongemaakt zouden moeten worden.
Aantal weken geleden mijn auto gewassen in de wasbox. Deze is van alles voorzien en de spuitlans heeft een goede hoge druk. Deze is ook voorzien van een schuimpistool. Het personeel is ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kom hier zeker terug.Services: Poetswerk
Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij deze wasstraat. Ik heb gebruik gemaakt van de was boxen deze zijn handig door de vele was programma's en zelfs een schuimpistool. En het Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.Services: Poetswerk
Auto wordt niet goed gewassen velgen altijd nog smerig. Ook met duurste wasprogramma. Echt waardeloos., ze wassen hem ook niet vooraf met de hand.. Je kunt beter doorrijden naar bubbels in Eerbeek. Daar ga ik vaker heen. Maar altijd alles goed schoon zoals het hoort.
Wasbox geen wasstraat zoals het deed vermoeden
Auto krijgt altijd eerst met de hand een voorwas en daarna de machine in, erg goed resultaat. Na de wasbeurt kun je gratis stofzuigen, top! Ook voor onze cabrio mogelijk, de boven borstel houden ze handmatig tegen waardoor deze toch de wasstraat door kan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid