facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carwash Overvecht

Carwash Overvecht
Adres: Californiëdreef 21, 3565 BJ Utrecht, Nederland
Telefoonnummer: 030 303 6309
Staat: Utrecht
District: Utrecht
Stad: Utrecht
Route: Californiëdreef
Huisnummer: 21
Postcode: 3565 BJ


Openingstijden

maandag: 09:00–22:00
dinsdag: 09:00–22:00
woensdag: 09:00–22:00
donderdag: 09:00–22:00
vrijdag: 09:00–22:00
zaterdag: 09:00–22:00
zondag: 09:00–22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loogman Carwash Utrecht Loogman Carwash Utrecht 271 meter Tijdens het wassen bleef een achterruitenwisser haken in een borstel, en ging kapot. ...
De Wasstraat De Meern De Wasstraat De Meern 6 km Slechte wasstraat, heb het verkeerde wasprogramma gekregen, en daarnaast heb ik nu oo...
Recensies
Recent heb ik mijn auto naar Carwash Overvecht gebracht voor een combinatie van detailen en een ozonbehandeling. Ik ben zeer te spreken over het resultaat! De ozonbehandeling heeft alle nare geuren volledig verwijderd, en het detailen heeft mijn auto eruit laten zien alsof deze net uit de showroom komt.nnDe eigenaren en personeel zijn ook uiterst vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn auto er op zijn best uit wil laten zien en fris wil laten ruiken!
Al vaker geweest om me auto te laten wassen.nDat wordt altijd al keurig netjes gedaan.nVan de week een afspraak gemaakt, om hem ook maar een keer te laten poetsen en de koplamp te polijsten.nHet resultaat!nEen show waardige auto, met een mooie diepe glans die de kleur nog meer naar boven haalt.nIk ben er weer blij mee.nTot snel!
Wauw serieus mijn auto is denk ik nog nooit zo schoon geweest. Had het vip pakket dus buiten en binnen reiniging. Zeker weten een aanrader. Was mijn 1e keer en zeker niet de laatste keer!
Gisteren mijn auto laten wassen. Super goed. Schoon inclusief 2 stofzuiger muntjesnFijne vriendelijke heren die ons te woord stonden. Ga graag terug.
Carwash Overvecht en The Car Butler zijn een uiterst professioneel bedrijf. Gaan zeer secuur te werk en leveren naast een goede service ook top kwaliteit. Ze gebruiken goed materiaal en de benadering naar de klant toe is zeer aangenaam. De overleg vooraf is transparant, eerlijk en duidelijk. Mijn auto heb ik 3 staps laten polijsten inclusief een grondige interieur reiniging. De auto is in een showroom staat weer aan mij overhandigd. Ik ben zeer blij met het resultaat en zal zeker weer terug komen voor een poetsbeurt zodra dat weer nodig is. Zoek niet verder! Laat je auto door The Car Butler en Carwash Overvecht onder handen nemen. Garantie dat je met een blij gezicht en een positieve ervaring hierop zult terug kijken. Beste heren ik ben jullie erg dankbaar voor alle goede service en tot snel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid