facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carwash Larenstein de Bilt Bilthoven Utrecht.

Carwash Larenstein de Bilt  Bilthoven Utrecht.

Info

Overdekt autowassen. U bent nu niet meer afhankelijk van het weer om het interieur van uw auto te reinigen. Welkom.

Geschiedenis

Wij wassen met foamlappen in plaats van borstels, foamlappen laten geen sporen na. Carwash Larenstein garandeert daarmee een streeploos resultaat. Een wasstraat zoals Carwash Larenstein beschikt over een zogenaamde kettingwasstaat.

Voordat uw auto wordt gewassen met foamlappen, is de auto volledig ontdaan van al het grove vuil zoals zand en zout. Deze reiniging vindt plaats met een hogedruk-robot. Daarmee garanderen wij een geweldig wasresultaat.

Na het autowassen kunt uw auto stofzuigen in een droge en beschutte omgeving. U bent nu niet meer afhankelijk van het weer om het interieur van uw auto te reinigen. Gietende regen of gure wind, bij Carwash Larenstein staat u altijd droog.



"Indoor autowassen en stofzuigen in Utrecht. De overdekte carwash midden Nederland. Wasboxen"
Adres: C. De Haasweg 10, 3721TK Bilthoven
Stad: Bilthoven
Route: C. De Haasweg 10
Postcode: 3721TK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Carwash Utrecht, Carwash larenstein openingstijden, Carwash Bilthoven, Wasbox De Bilt, Carwash Utrecht club, Carwash Zeist, Goedkoop auto wassen Utrecht, Luxe wasstraat
Recensies
Wil je je auto vol krassen ga dan direct hier heen. Aansprakelijkheid daar hebben ze nooit van gehoord, niet voor rede vatbaar....
Auto wordt zorgvuldig afgespoten. Daarna uitstekend gewassen en gedroogd. Voor een eenmalig bedrag van €1 kan je een klein handdoekje kopen, om de auto na te drogen. Als het doekje vuil is geworden, kan je hem weer gratis omruilen voor een nieuwe. Stofzuigen n etc. kan gratis binnen. Eindersultaat is erg mooi! Alleen de prijs is nogal hoog. Voor de rest, helemaal topService: Uitgebreide reiniging
Ik geef drie sterren omdat de stofzuiger verstopt zat. Verder prima plek om een auto te laten wassen. Vriendelijk personeel.
Al twee keer schade gehad bij deze wasstraat. De eerste keer netjes gerepareerd bij het schadeherstelbedrijf. De tweede keer reed ik weg ik hoorde al een vreemd geluid in de wasstraat. Thuis de schade geconstateerd en direct teruggegaan 10 min. Nu stellen ze gemakshalve dat het niet mogelijk is. Ik ga hier nooit meer heen.
Prima wasstraat, waar je zelf je auto wast en stofzuigt Blijft nog steeds ok
Fantastische wasstraat! Personeel is erg attent en vriendelijk. Zeker de vaste jongen die er altijd is. Echt een top gozer! Kom hier graag.
Fijn personeel en een schone auto Service: Uitgebreide reiniging
Na een programma van 15 euro nog steeds vliegen vlekken op het raam en de stofzuiger was ook zwak.
vriendelijk personeel, auto ziet er perfect uit na een wasbeurt binnen deze carwash. Daarnaast vindt ik het geweldig dat er nagedacht wordt over duurzaamheid, denkend aan de handdoekjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid