facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carwash de Duif

Geschiedenis

De Wasstraat voor Arnhem en omstreken.

Adres: Cartograaf 1, 6921 EZ Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0263391148
Stad: Duiven
Route: Cartograaf 1
Postcode: 6921 EZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Carwash de Duif happy Hour, Carwash de Duif vacatures, Carwash Zevenaar, Carwash goedkoop, Carwash Arnhem, Wasstraat Duiven openingstijden, ATH Carwash Duiven, Carwash De Duif maakkans nl
Recensies
Even zoeken naar de ingan, en betalen is pas na de voorwas. Verder prima personeel en installatie. Bij het stofzuigerplein helaas niet overdekt is ook een luchtpistool aanwezig voor de kleine randjes van het interieur. Marktconforme prijzen, wel een bijzondere constructie met kortingen. Ik werk persoonlijk liever met een spaarsaldo dan een prepaid tegoed.
Fijne wasstraat met een goeie voorwas voor de auto. Keuze tussen verschillende programma's. Om even snel je auto te wassen is het goedkoopste programme prima. Na het wassen is er mogelijk op je auto te stofzuigen. In het verleden wel eens gehad dat de auto niet helemaal netjes schoon was. Maar na het te melden en nog een keer gratis door de wasstraat is de auto helemaal schoon.
Goede wasstraat waar de auto goed wordt gewassen. Alleen wordt er reclame gemaakt voor prog 1 voor 16 euro en heb toch 19 euro afgerekend.
Keurige, overzichtelijke wasstraat, aardige mensen. Alles lijkt erg nieuw en opgeruimd. Je gaat eerst, zonder keuze, door een soort "voorspoelen" stuk, daarna kies je het programma en betaal je. Het eenvoudigste programma begint bij €10, wat ik prijzig vindt. Je kan wat besparen met een waskaart. Jammer in de winter, is dat bodemreinig alleen bij het duurde programma gebeurt.
Je word daar besodemieterd en voor gelogen om de acties die ze hebben dsn dit gratis dan dat gratis nou nee hoor mensen hou de huidige prijs in de gaten
De Duif is een geweldige wasstraat. Personeel erg vriendelijk en de auto weer prachtig schoon. Na het wassen is het uitzuigen, automatten schoonmaken en banden oppompen gratis. Kan het iedereen aanraden.
Ik had met mijn vorige bus al dat de spiegels alle kanten opgeslagen werden en daarom ging ik daar niet meer heen. Nu met de nieuwe, waar de spiegels ingeklapt veel steviger tegen het raam zitten, durfde ik het weer een keer aan. Helaas! Prachtig schoon, dat zeker, maar wel mijn rechter buitenspiegel afgebroken. Bij de hoofdwas zag ik dat de slierten van de borstel tussen spiegel en deur vast kwamen en zag ik hoe de spiegel afgebroken werd. Eigen risico. Wel netjes met een medewerker de video's bekeken en kunnen zien waar het gebeurde, maar draai zelf voor de kosten op. Mooi schoon, zeker, maar ik om er niet meer. :-Service: Uitgebreide reiniging
Super fijne wasstraat, ruim, aardig personeel. Stofzuigen gratis. Echt perfect.
Prima autowasstraat. De auto is mooi schoon geworden. Antenne wordt netjes van te voren verwijderd
Een van de beste wasstraten in de omgeving met voorwas wasstraat en daarna de gebruikelijke wasstraat. Gratis stofzuigen. Auto komt niet helemaal droog uit de wasstraat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid