facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cartint Almelo

Cartint Almelo

Info

Uw autoruiten professioneel laten tinten of blinderen...www.cartintalmelo.com

Adres: Achter de molen 7 c, 7605 AP Almelo
Telefoonnummer: 619724817
Stad: Almelo
Route: Achter de molen 7 c
Postcode: 7605 AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30

Recensies
Erg tevreden over de service! Was het ritje vanuit emmen zeker waard :Services: Getinte ramen als zonwering
Het kan misschien wel een goed bedrijf zijn, maar het contact met het bedrijf is zeer slecht. Via de app en de telefoon niet bereikbaar.
Tijd geleden: mijn volvo v70 laten blinderen. Bij de dealer kreeg ik een offerte.... hier voor de helft laten doen. Alle tijd werd genomen en ik mocht het hele proces meekijken. Superleuk bedrijf en vakkundige service... ik heb deze week mijn auto ingeruild.. de andere auto kan ook blindering gebruiken. Binnenkort bel ik weer even top bedrijf! Teserkuler Arkadas.
Helemaal uit Den Haag naar dit top bedrijf gekomen om mijn auto te laten blinderen. Super goeie service, kwaliteit prijs verhouding is perfect. Een hele vriendelijke man, die duidelijk met plezier zijn werk doet. Zeker een aanrader. Het het ritje naar Almelo zeker waard.
100% Positieve recensie waard. Vandaag voor het eerst bij Cartint geweest om een BMW 3 serie te laten blinderen. Cartint werd ten eerste door een vriend van mij aanbevolen. Ik heb ook nog met verschillende bedrijven gebeld en geinformeerd waaruit blijkt dat Cartint voor de beste prijs hier in omgeving Twente werkt: En met super goed en strak resultaat - Resultaat precies zoals ik gewenst had enhet had gewoon niet beter gekund. Ik twijfelde een beetje met hoeveel procent ik mijn ruiten wou laten blinderen - Cartint heeft mij hier goed bij geholpen door verschillende percentages als voorbeeld voor de ruiten te houden - ook met een eerlijke mening geven m.b.t. of het wel of niet bij de auto past.. Hierdoor heb ik zonder twijfel de beste keuze kunnen maken. Dank je wel! Heel erg tevreden dus, zal er met mijn volgende auto direct weer heen gaan en het aan mijn vrienden en kennissen aanbevelen als de beste omdat Cartint goed is voor zijn klanten! Wel heel jammer dat iemand een nep-account aan maakt en hier 2 negatieve recensies neerzet over een situatie die niet eens gebeurd is en dus totaal verzonnen is. Hoop dat mensen hier doorheen lezen, want het is een goed & betrouwbaar bedrijf met goede service naar klanten toe.
Mijn auto laten tinten daar bij terug komst. waren ze mijn lucht massa meter aan het omruilen. met hun eigen BMW. ik betrapte hun op heterdaad. Toen na veel ruzie te zijn weggegaan. bleek dat ze ook nog Mn kat hadden omgeruild. En dan krijg je op de koop toe ook nog bedreigingen.
Super netjes gedaan, helemaal naar onze wensen. Echt een aanrader
Heb hier mijn Qashqai ramen laten blinderen, Echtt top gedaan! Zeer tevreden over het resultaat en dat voor een hele goeje prijs. Bedankt jongens!!
Ramen laten blinderen, Uitstekend uitgevoerd. Auto ziet er nog gaver uit. Je krijgt de keuze uit verschillende tinten, wordt met je meegedacht, auto achtergelaten en stond weer klaar op het afgesproken tijdstip. Ik kan Cartint Almelo aanraden. Niks mis mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid