facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carteam autobedrijf Onwezen

Carteam autobedrijf Onwezen

Info

Carteam Autobedrijf Onwezen is een universeel autobedrijf voor betaalbaar onderhoud en reparatie van alle merken voor de regio Odijk.

Geschiedenis

Carteam autobedrijf Onwezen in Odijk hét adres bij u in de buurt voor goed en betaalbaar onderhoud aan alle merken personenauto’s. Met onze vakkundige medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar, om u en uw auto veilig op de weg te krijgen en te houden.



"Bij Carteam Autobedrijf Onwezen in Odijk vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Onwezen! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak."
Adres: Singel 43, 3984 NV Odijk
Telefoonnummer: 030-6561938
Stad: Odijk
Route: Singel 43
Postcode: 3984 NV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Odijk, Garage Mocking Odijk, Occasions Odijk, Autobedrijf Bussum, Autobedrijf Bunnik, Autobedrijf Goes, Goes Bunnik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garagebedrijf Mocking Garagebedrijf Mocking 447 meter Bij het ophalen van de caravan in de stalling bleken de remmen van mijn caravan vast ...
Autobedrijf Gijsbertsen, Specialist in BMW Autobedrijf Gijsbertsen, Specialist in BMW 979 meter Probleem met niet werkende uitlezen van de auto BMW Z4 K-line issue was opgelost door...
bmw-specialist.nl bmw-specialist.nl 1 km Probleem met niet werkende uitlezen van de auto BMW Z4 K-line issue was opgelost door...
Recensies
Vanmorgen met de tassen in de auto voor een korte vakantie, eerst even langs de garage vanwege een vreemd geluid in de motor. Bleek een kapotte waterpomp, niet direct even snel te fixen. Alle moeite is gedaan om ons toch met een leenauto op pad te kunnen sturen. Inmiddels in Friesland aangekomen, lekker genieten van een paar dagen zon. Heel veel dank aan Ingrid en de monteurs van Carteam Onwezen!
Via telefoon contact gehad omdat er staat ford specialist, en mijn garage mij niet verder kan helpen met een storing in de ford. Word er gevraagd of in klant ben en ik zeg netjes nee ben ik nog niet. Krijg ik te horen hier heb ik geen tijd voor hoop dat je een garage hebt die je wil helpen. Wat een arrogantie komt van dit bedrijf af, tip breng je geld en auto hier niet heen. Als ze aan de telefoon al zo met je om gaan, hoe gaan ze dan met je auto om?
Er zijn betere en vriendelijkere garages dan dit bedrijf.
Goed advies, goed personeel, goed werk, geweldige garage!
Al 30 jaar tank ik hier en worden af en toe me banden van auto of scooter opgepompt,altijd goede service en vriendelijk personeel maar vandaag werkte de lucht meter niet,kon niet zien wat er in de band zat,dus vraag hulp,en kreeg me de wind van voren,ik rij deze pomp wel even voorbij,want zo ga je niet met je klanten om.
Prima garage goed geholpen en vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, en goede service. Toppie
Vanochtend met een APK afgekeurde, tot camper omgebouwde, bestelbus langs geweest. Monteurs zaten nog aan hun ontbijt met koffie en ik mocht aanschuiven met een lekkere kop koffie. Leuke gezellige mensen. Afkeurpunten meteen onderzocht en monteur helpt meedenken hoe het goed maar zo goedkoop mogelijk gerepareerd kan worden. Erg fijn en inderdaad zoals op hun site staat een heel stuk goedkoper dan dat de dealer als prijsindicatie gaf. Ze boden mij zelfs een fiets aan om thuis te komen, maar die had ik zelf al meegenomen van huis. "Dan helpen we met die uit de bus tillen". Heel fijn gevoel hier. Vrolijke mensen die plezier hebben in hun werk en graag willen helpen ipv zo veel mogelijk omzet draaien. Ik denk dat dit mijn vaste garage gaat worden.
Auto 10 jaar lang volgens Ford boekje beurten gehad klein en groot. Nu zelf filters vervangen en dat blijken toch originele hele smerige te zijn? Dan heb je toch vraagtekens... Wel vriendelijke mensen.
Klantgericht autobedijf met een servicegerichte instelling! Tarieven die er gerekend worden mag gerust netjes genoemd worden. klant als koning is bij dit bedrijf geen loze kreet. Dit bedrijf kan voor u een wezenlijk verschil maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid