facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrosseriefabriek Heiwo

Carrosseriefabriek Heiwo

Info

Welkom op de Facebook pagina van Carrosseriefabriek Heiwo.

Geschiedenis

Carrosseriebouw

Als transporteur of eigen vervoerder wilt u uw goederen op een rendabele manier naar uw bestemming vervoeren. Of u daarbij een distributietrailer, een koeltrailer, of een diepvriestrailer nodig heeft, u vindt altijd het juiste product bij Heiwo. Bij de carrosseriebouw draait het om uw wensen. Aan de hand daarvan en onze mogelijkheden gaan onze medewerkers in de fabriek in Wolvega vol enthousiasme aan de slag om het ontwerp van uw carrosserie te realiseren.

Carrosseriebouw: hoe gaan wij te werk?

De Heiwo sandwichpanelen vormen de basis voor uw trailer, truckbak of aanhanger. In Wolvega vervaardigt Heiwo Products deze panelen geheel afgestemd op uw wensen en met de hoogste kwaliteitsnormen. Voor de carrosseriebouw gebruiken we uitsluitend eersteklas materialen. De sandwichpanelen hebben de volgende kenmerken:

-Hoog isolerend vermogen ook op de lange termijn
-Hoge mechanische eigenschappen
-Superstrak
-Zeer slagvast
-Lange levensduur

Een ideale basis voor uw reclame-uitingen op de zijkanten van de carrosserie. Een visitekaartje voor uw bedrijf. Door de panelen, de dak- en vloerafwerking, de juiste koeling en luchtcirculatie en alle afwerkmaterialen zorgen we ervoor dat we uw trailer, truckbak of aanhangwagen in perfecte staat afleveren.

Carrosseriebouw tot in de kleinste details

We letten bij de productie van uw carrosserie op alle details. Een klantspecifieke maatwerk trailer, die volledig voldoet aan uw wensen. Dat is altijd ons doel. Als innovatief bedrijf werken we aan het ontwikkelen en optimaliseren van het binnenwerk voor betere luchtcirculatie. Hoogwaardige koelteckniek staat bij ons hoog in het vaandel. We stellen alles in het werk om u veilig en tevreden uw producten van A naar B te transporteren.

Meer weten?

Kijk op onze website: www.heiwo.nl

Onze taak

Carrosseriefabriek Heiwo heeft als missie bouwen aan een gezamenlijke toekomst. We staan er voor zoveel mogelijk (potentiële) klanten te kunnen helpen met het adviseren en uiteindelijk ontwikkelen van de juiste carrosserie. We willen zowel onze markt als onze producten verbreden.

Producten

Wij bieden onze klanten transportoplossingen op het gebied van:

-Bandlossers
-Boxtrailers
-Diepvriestrailers
-Distributietrailers
-Isothermtrailers
-Koeltrailers
-Luchtvrachttrailers
-LZV
-NTM
-Plywoodtrailers



"Producent van klantspecifieke carrosserieën voor koel/Vries opleggers en aanhangers."
Adres: Industrieweg 2, 8471 AD Wolvega
Telefoonnummer: 0561-612844
ln.owieh@ofni
Stad: Wolvega
Route: Industrieweg 2
Postcode: 8471 AD



op zoek naar gerelateerd: heiwo vacatures, heiwo coating, heiwo maasdijk, carrosseriebouw friesland, heiwo facebook, carrosseriebouw vrachtwagens, heiwo g&a, carrosseriebouwer nederland
Recensies
Met mijn zoon meegeweest naar jullie bedrijf 2 nieuwe opleggers van GAM Bakker Bekijken , en rondleiding gehad. Heel leuk .
Dat verliep lekker soepel gisteravond, bedankt heren :
Goed bedrijf, heb er jaren altijd met plezier gewerkt.
Kom hier al heel wat jaren voor reparaties en onderhoud altijd snel geholpen en denken mee in oplossingen !
Carrosserie bouw. Hoofdzakelijk koelwagens. Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam
Vandaag snel geholpen door de monteurs, dankjewel heren
Top bedrijf , leverd een goed product .
Kom je met een oudere trailer van Heiwo en vraag je om rubbers voor de deuren, wordt je zeer onpersoonlijk te woord gestaan en verteld dat dat er niet meer is. Er werd ook niet over een eventuele oplossing nagedacht. Typisch fries, nee is er niet meer, basta.
Hoogwaardige producten waar ze zelf helemaal achter staan. Ze geven 8 jaar garantie op hun opbouw en dat is wel uniek in de markt!
Zoon is er voor stage geweest. Prima leerbedrijf!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid