facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carpus Care handtherapie

Carpus Care handtherapie

Info

Ergotherapiepraktijk gespecialiseerd in hand- en polsklachten en kwaliteit biedt gebaseerd op ervaring in combinatie met nieuwe kennis en enthousiasme.



"Een ergotherapiepraktijk gespecialiseerd in hand- en polsklachten en kwaliteit biedt gebaseerd op ervaring in combinatie met nieuwe kennis en enthousiasme. Carpus Care handspecialisten is dé praktijk waar u specifiek terecht kunt bij een handtherapeut."
Adres: hoofdstraat 358, 6432 GN Hoensbroek
Telefoonnummer: (0455) 23 56 01
Stad: Hoensbroek
Route: hoofdstraat 358
Postcode: 6432 GN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Carpus betekenis, Handtherapie Zuid, Carpus bot, Carpus anatomie, Parkweg 23A Maastricht, Ergotherapeut inschakelen, Ergotherapie Jeugdwet, Vergoeding hulpmiddelen ergotherapie
Recensies
In behandeling geweest bij Carpus care met klachten met mijn duimen . Klachten zijn duidelijk vermindert en goed adviesen gekregen . Blij dat ik de moeite heb genomen om dit te proberen. Zeker doen !
Na een gebroken pols een maand begeleid door Roxanne. Begeleiding was vriendelijk, opbeurend en deskundig. De kinesiotape was voor mij een openbaring, net als het bestaan van een gespecialiseerd handtherapeut. Ga het zeker iedereen met handklachten aanraden.
Hele fijne begeleiding en behandelingen gehad bij dit bedrijf.
Na een operatie aan mijn pols en daarna nog complicaties terecht gekomen bij carpus handcare. Na 3 weken intensieve therapie en goede begeleiding van Fabienne gaat mijn pols/hand met kleine sprongetjes vooruit. Fabienne is erg kundig en ze legt duidelijk uit waar ze mee bezig is. Dankbaar dat ik hier in behandeling ben,de zon gaat weer wat schijnen voor me Vriendelijke groet tanja
27 november 2018 geopereerd bij Xpert Clnic Eindhoven. Door hun doorverwezen naar carpus care Hoensbroek. Bij de eerste behandeling , door Roxanne, kreeg ik een heel positief gevoel. Vooral de uitleg en de verdere tips die zij gaf hebben ervoor gezorgd dat ik met een heel blij gevoel naar buiten ben gegaan. Er moeten nog behandelingen volgen maar het gaat de goede richting uit. Ben zeer tevreden. P.S. een tip wanneer je weet wanneer de operatie plaatsvindt neem dan vrij snel contact op zodat je snel ingepland kunt worden. Annemie Brokamp, Kerkrade
hiermede wil ik mijn ervaring mbt de behandeling bij carpus care handtherapie in Hoensbroek graag mededelen, zodat andere personen die net als ik niet op de hoogte waren van de mogelijkheden die de behandeling biedt aan mensen met klachten aan de handen door artrose, zoals bewegingsbeperking en pijn. Ik kwam in Hoensbroek terecht bij de Fysiotherapeut ivm klachten aan mijn linkervoet. In de wachtkamer zag ik dat er ook handtherapie werd aangeboden. Desgevraagd vroeg de behandelende fysiotherapeut aan een van de handtherapeuten of ik een intakegesprek kon krijgen en dat kon. Zo kwam het balletje aan het rollen. Al jaren en jaren werd mij gezegd dat niemand wat voor me kon doen, maar nu bleek dat er wel degelijk iets mogelijk was. Door diverse behandelingen waar mij oefeningen geleerd werden en ik o.a. getaped werd en op maat gemaakte spalken kreeg ben ik echt vooruit gegaan. Helaas ben ik niet geheel klachten vrij maar hiermee kan ik leven. Bovendien is mij uitgelegd welke andere mogelijkheden er zijn, operatie door een handchirurg, daar durf ik echter nog niet aan , maar zal het in beraad houden voor het geval ik weer meer problemen krijg. Zo zie je maar, blijf hopen en uitkijken naar mogelijkheden. Ik kan het in ieder geval iedereen aanraden.
Tijd voor een compliment. Ik ben behandeld door Roxanne ze geeft altijd een fijne doelgerichte behandeling met veel zorg en goed resultaat. Je merkt haar deskundigheid. Bedankt voor de fijne behandeling, begeleiding en het behaalde resultaat!
Zeer vakkundige praktijk, professioneel en gericht op een góed herstel. Geven goed advies, vertellen precies wat en waarom je bepaalde oefeningen of behandelingen krijgt. Daarnaast ook ontzettend aardig, gezellig, en begaan met jou als patiënt/klant zijnde, erg prettig! :
Isabella bedankt, voor je expertise, goede werk, geduld. Een gescheurde pees ringvinger is heel pijnlijk en duurt een jaar om te herstellen. Kon niet in betere handen zijn dan hier.
Had zware artrose in de rechterduim. Door de behandelingen en correcties is de duim weer in de goede stand gekomen en de pijn vrijwel verdwenen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid