facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carpe Diem Terschelling

Carpe Diem Terschelling

Info

Een heerlijk ruim vakantiehuis op een groot perceel van ruim 800m2 eigen grond. Groen gelegen en veel privacy in en rondom het huis.

Adres: Duinweg 80, 8911HR Midsland Noord, Friesland, Netherlands
Stad: Midsland Noord
Route: Duinweg 80
Postcode: 8911HR



op zoek naar gerelateerd: carpe diem midsland, huizen terschelling, ceder terschelling, chalet huren terschelling, week terschelling, huisje op terschelling huren, eilandverhuur terschelling, vakantievilla terschelling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisje Duindistel Terschelling Huisje Duindistel Terschelling 791 meter Gezellig, centraal gelegen huisje te huur voor 6 personen.
Vakantiehuis De Grote Beer Terschelling Vakantiehuis De Grote Beer Terschelling 793 meter ++ Modern, licht en vrij uitzicht op weilanden met schapen. Voelt in de winter, dus b...
Unesco Schylge Unesco Schylge 862 meter Genieten van zon, zee en strand op het prachtige Terschelling!
Chalet Brandend Zand Chalet Brandend Zand 962 meter Stacaravan voor 4 personen op Familiepark Terpstra in Midsland Noord op Terschelling,...
Stacaravan Miranda Terschelling Stacaravan Miranda Terschelling 981 meter Stacaravan Miranda De Miranda is een 3/4 persoons stacaravan op Terschelling. De Mira...
De Eik De Eik 2 km Wat een paradijsje, werkelijk alles klopt. Serene rust, ge-wel-di-ge tuin, compleet s...
Recensies
Vriendelijke mensen en een ontspannen, vrij rustige plek waar je de vogels goed hoort fluiten!
Vriendelijk personeel. Leuke stacaravan gehuurd voor een leuke prijs. Een aanrader.
Mooie camping, receptie wordt beurtelings gerund door de mensen van de camping zelf. Er zijn fietsen te huur.
Onze kinderen hebben enorm genoten van de camping met de vele verschillende speelvelden. Het is veilig omdat het niet aan een drukke weg ligt en menig ouder een oogje in het zeil houdt. De zandbak wordt dagelijks opgeruimd en een net over gelegd voor de nacht. De openbare sanitaire voorzieningen zijn redelijk schoon. Het washok met wasmachine, condensdroger en centrifuge. Die laatste is erg fijn voor de kleine handwasjes. Het personeel van de camping is erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor de kinderen, al wordt er niets extra's voor ze georganiseerd. Op de camping staan uitsluitend stacaravans, waarvan enkele particulier verhuurd worden. De caravan die wij huurden was zeer gedateerd en in gesprekken met andere vakantiegangers werd duidelijk dat onze caravan niet de enige was. De Wielewaal was niet kindvriendelijk. De lichtknopjes waren touwtjes aan het plafond. De muren waren zeer dun, dus steeds angst om er per ongeluk doorheen te gaan. Er lagen enkele spelletjes in de kast die we maar niet gespeeld hebben. Het vliegengordijn was te ranzig voor woorden. Daarnaast was het servies een bij elkaar geraapt zooitje van de kringloop. Je betaalt een hoop voor een locatie waar je je niet bepaald welkom weet. We komen al 11 jaar op Terschelling en zouden best terug gaan naar deze camping voor de rust. Wel zouden we enkel gaan wanneer we gebruik kunnen maken van een nieuwere, goed bijgehouden en gezellige caravan in goed vertrouwen.
Mooie en zeer rustige camping, met zeer vriendelijke mensen die de gasten ontvangen. De ligging is ideal voor uitstapjes. Het huren van fietsen etc is mogelijk via de camping receptie en heeft een zeer goede service.
Je hebt genoeg ruimte bij het chalet. Dicht bij het dorpje Midsland. Je bent vanaf hier snel in de duinen en bij zee. Rechts afslaan bij Hoeve 'tNoord.
..mijn ervaring was bijzonder positief..mede door het mooie weer,was onze vakantie onvergetelijk, wij kenden Terschelling al goed,maar zowel in de lengte als in de breedte nog steeds de schoonheid ervarend van het eiland,en hebben we een paar honderd km in totaal gefietst..prachtig..goede restaurants..de camping "hoeve Noord" is een prachtige locatie, ons onderkomen..een chalet..perfect..kortom een aanrader, wij gaan daar tzt zeker weer naar toe..
Afgelopen week een chalet gehuurd op deze camping. Erg vriendelijke ontvangst bij de receptie waardoor je je direct welkom voelt. Dit draagt enorm bij aan het vakantiegevoel. Fijn!
Wij zitten in een prachtig chalet op deze camping maar verder is er op deze camping niet veel te beleven! Er zijn wel een x aantal speeltoestellen voor de kids. Verder is de camping wel netjes.
Rustige familiecamping. Waar je ook fietsen kan huren. Vriendelijke mensen bij de receptie. Hier kun je ook boeken en leuke buitenspelletjes lenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid