facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor carpartsdirect.nl

carpartsdirect.nl

Info

Bij carpartsdirect.nl bestelt u nieuwe, originele auto onderdelen voor groothandelsprijzen! Vandaag besteld voor 23.59 = morgen in huis! Betalen kan achteraf. Gewoon Goed Geregeld.

Geschiedenis

Carpartsdirect.nl levert originele autoonderdelen direct van de fabrikant waardoor u geen dure garagekosten maar voordelige groothandelsprijzen betaalt. Welk auto onderdeel u ook nodig heeft, u vindt het vrijwel zeker bij carpartsdirect.nl.

Het assortiment van carpartsdirect.nl bestaat o.a. uit remschijven, remblokken, schokdempers, wiellagers, raammechaniek, distributieriem, bougies, radiateur etc.

Merken die carpartdirect.nl voert zijn o.a. Bosch, Febi, Valeo, Beru, Nipparts, Até, LUK, Contitech, Monroe, Sachs

Carpartsdirect.nl heeft onderdelen voor ruim 18.000 autotypes van o.a de merken Volkswagen, Peugeot, Opel, Renault, BMW, Audi, Citroën, Mercedes, Alfa Romeo, Daihatsu.

Bestellen is simpel! U voert uw kenteken of auto gegevens in en selecteert het onderdeel dat u nodig heeft. Levering binnen 24 uur aan huis of op een afhaallocatie. Afhalen is tevens mogelijk. Heeft u hulp nodig bij de montage, kijk dan bij onze montagepartners.

Adres: Vareseweg 123C, 3047 AT Rotterdam
Telefoonnummer: 010-2467419
Stad: Rotterdam
Route: Vareseweg 123C
Postcode: 3047 AT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Parts, Auto onderdelen gratis verzending, Onderdelen auto, Auto 4 parts, Auto onderdelen Duitsland, Carpartsdirect nl Schiedam, Online automaterialen, Goedkope auto onderdelen
Recensies
Waardeloos. Ruitenwissers besteld en gekozen voor bezorging in pakketkluis zodat ik de bezorger niet kan mislopen. Op 23-06-2022 besteld, en het zou op 25-06 bezorgd worden. Geen code ontvangen van DHL, en geebn bevestiging dat het is bezorgd. Na klacht te hebben ingediend krijg je mail van " klantenservice" dat je het zelf maar even uit moet zoeken met DHL. Nu 3 weken later nog niets. Bestelling geannuleerd per mail, en wordt je vervolgens gestalkt door afterpay. Ze melden het niet aan afterpay dat ze niet hebben geleverd. En vervolgens doodleuk op 8-07 mailen dat het nu bezorgd gaat worden. En 12-07 nog niets ontvangen. Ondanks dat ik al per mail heb aangegeven dat ik de bestelling annuleer gaar afterpay doodleuk roepen dat je moet betalen. 3 weken wachten op een auto onderdeel, terwijl ze reclame maken met voor 23.59 besteld, volgende dag in huis. Zojuist 12-07 even gekeken bij DHL, status ongewijzigd, bezorging gepland op 25-06.... Hier niet kopen, zijn genoeg betrouwbare webwinkels!
Slechte beoordeling door onjuiste levertijd-informatie op de website en uitblijven van beloofde informatie over langere levertijd. Betreft order 1337910 voor artikel 595402080 auto-accu . Artikel is in goede staat ontvangen, vijf dagen na bestelling. Wanneer je zo slecht levert en communiceert, kun je niet volhouden dat levertijden indicatief zijn en je op de hoogte wordt gehouden van afwijkende levertijden. - Direct bij het artikel wordt vermeldt: “Voor 9:00 besteld, vandaag geleverd” - Op dezelfde pagina wordt tevens vermeld: “Vandaag besteld, morgen geleverd” - Algemene toelichting aangaande levertijden op de website: “Indien een product een langere levertijd heeft dan is aangegeven op de website, word je hiervan op de hoogte gehouden.” Artikel besteld op woensdag 7 december voor 9:00 op een werkdag order 1337910. Direct bestelbevestiging ontvangen, daarna niets meer mogen vernemen op de eerste werkdag van de bestelling. Eén dag na de bestelling factuur ontvangen en een apart bericht over de verzending Wordt volgende dag geleverd. Vijf dagen na bestelling is het artikel bezorgd, zonder enige beloofde update van Carpartsdirect over de langere levertijd ten opzichte van de aangegeven levertijd.
Producten niet geleverd en tot nu toe geen geld retour Dit is een typisch geval van het kastje naar de muur. Accu besteld zou de dag erna geleverd worden na 5 dagen nog steeds niets. Had de auto wel nodig dus accu in de buurt gekocht en bestelling geannuleerd. Dat ging goed en werd direct geregeld kreeg wel te horen dat terugstorten geld naar Paypal rekening 10 dagen kon duren. Persoonlijk vind ik dat al erg lang maar oke. Nu de termijn verstreken is zeggen ze dat ze 8 dagen geleden het geld al hebben terug geboekt. Ik krijg een of ander printscreen waar wat datums tijden en bedrag op staat maar en het woord refund. er staat echter niets bij waar naar toe of zo. Paypal weet nog steeds van niets daar is geen refund binnengekomen. Inmiddels kwestie gestart via Paypal om te kijken of ik zo mijn geld kan terug krijgen. al met al ik bestel hier nooit meer iets want van A tot Z gaat alles mis
Waardeloos! Accu besteld bij Carparts dat de volgende dag zou worden geleverd. Daar gaat eerst 3 dagen overheen, vervolgens Trunkrs die er een extra dag aan vast knoopt. Daarna is de levertijd tussen 17.00 en 22.00. Dan 19.00 en 22.30. Nee 21.30 en 22.30... Om 21.45: helaas we komen niet meer! Top, echt blij mee! Adverteer niet met holle woorden als: "voor 20.00 besteld, morgen geleverd" als je een produkt niet eens kan leveren in 5 dagen!
Donderdag middag rond 16:00 een auto accu besteld, mijn huidige accu was overleden dankzij de kou, en niet rijden met de auto, wege omstandigheden. Zaterdag moest ik voor een belangrijke afspraak ergens zijn, de accu zou "de volgende dag in huis zijn". Top, meer dan genoeg tijd. Vrijdag niks ontvangen, wel een mail dat hij verzonden was. Prima. Ik hoefde in principe pas zaterdag avond weg, dus nog tijd. Zaterdag "we komen maandag" heel fijn. Snel de auto van een vriend moeten regelen, heel gedoe. Maandag... "we komen dinsdag". Het is nu dinsdag. "We komen tussen 16:00 en 19:00". Terwijl ik dit typ, is het 21:59. En nog geen enkel teken van de accu, en ik zit al uren te wachten. Dit is niet te doen. Ik heb JUIST hier besteld omdat ik er beloofd zou worden dat hij de volgende dag geleverd zou worden. Ik lees ook veel meer reviews van soortgelijke klachten. Jullie zullen vast een helemaal prima bedrijf zijn, maar zoek ALSJEBLIEFT een andere vervoerservice. Dit kan zo niet. Daarom zal dit ook de enige en laatste keer zijn dat ik hier bestel, wat ik zelf jammer vind, aangezien de prijzen WEL gewoon prima zijn. Maar ik bestel geen auto accu omdat hij mooi in m'n keuken zou staan, ik had hem nodig, en hij is niet aangekomen wanneer ik hem nodig zou hebben, terwijl hij ruim op tijd aangekomen zou moeten zijn volgens de beloftes op de website. Edit: Het is nu vrijdagavond 22:20, en er is NOG STEEDS niemand geweest. Sinds eergisteren staat er "we komen morgen". Track en trace laat nu ook alleen maar "Shipment was not delivered" zien, en geen info van wat er nu is. Wat een onmogelijk gedoe zo.
Dikke drama! Status op voorraad en Voor 10uur besteld zelfde dag in huis. Nu 3 dagen verder nog niets ontvangen, verwacht leverdatum is nu maandag geworden. Via klantenservice contact gehad en die zegt dat de bezorgdienst het erg druk hebben. Erg misleidend die pop up met de snelle levertijden. Ga niet nog eens bestellen bij CarpartsDirect.
Nooit en nooit en nooit hier je autoonderdelen kopen!!! Ik dacht dat ik de enige was met problemen bij carpartsdirect. Ik heb 2 twee distributie set gekocht. Omdat ik niet wist welke van de twee ziu passen op mijn auto. Uiteindelijk de andere retour gestuurd. Nu Willen ze deze niet aannemen omdat er op de doos geplakt is, dit klopt maar niet op de originele doos. De originele doos zit in de doos waarvan ik de onderdeel hebt gebruikt. Bovendien bedreigen dat het onderdeel vernietigd wordt. Het wordt weer verkocht maar dan als tweedehands. Verzocht om het product naar mij terug te sturen. Daarnaast hebben ze ook mijn remblokken nog niet aangemeld als retour. Slecht bedrijf, nooit en dan nooit hier je autoproducten kopen!!!!!
Advies gevraagd welke remblokkenset ik nodig had voor mijn auto, gevraagd of ze dit zeker wisten en ze zeiden van wel. Na het uit elkaar halen van de remmen kwam ik erachter dat Carpartsdirect mij niet de juiste remblokken hebben geleverd. Gebeld en ik kon de remblokkenset terug sturen, ja daar had ik op dat moment niet veel aan. Toen moest ik ergens anders een remblokkenset vandaan halen wat me 3 x zo veel geld kosten. Door de fout van Carpartsdirect heeft me dit veel meer geld gekost en een nette oplossing blijft uit. Ik koop hier niks meer, denk na voordat je hier wat gaat bestellen. Ben zeer ontevreden over Carpartsdirect.
Wanneer je extra betaald voor snelle levering en dit niet gebeurt door een fout in het bezorgsysteem, is er geen coulance vanuit CarpartsDirect om dit terug te betalen of te regelen met de bezorg service. Dit terwijl afzender verantwoordelijk is maar deze CarpartsDirect schuift alles af op consument of bezorg service.
1 ster is nog te veel. Spullen worden zonder track en trace opgestuurd. vervolgens komt het weken later binnen. met een factuur erbij in de doos. Vervolgens als je het wil retourneren krijg je geen retour nummer opgestuurd. Als je vervolgens opnieuw aanvraag doet, is de retour periode verstreken. Hele slechte service. ik zou hier nooit bestellen!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor carpartsdirect.nl.

Rotterdam auto-onderdelenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Vareseweg 123C rotterdam motorvoertuigenbedrijf kaart stadsplattegrond, satellietweergave. carpartsdirect.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met carpartsdirect.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over carpartsdirect.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MijnAutoOnderdelen.nl MijnAutoOnderdelen.nl 98 meter Beste, Betreft: Varta accu niet oké De Varta accu besteld op 12 december en enkele da...
Discount Autoverhuur Discount Autoverhuur 357 meter Ik kom zeker terug!! super fijn geholpen en echt heel leuk concept, bedankt voor de g...
Europkar Europkar 357 meter Goede prijzen goede service helaas schade gekregen waar ik nix aan kon doen.alarm num...
Autoverhuur Schiebroek Autoverhuur Schiebroek 357 meter Een van de goedkopere autoverhuur van de regio Rotterdam? Dat is Autoverhuur Conseque...
Headlightconversions Headlightconversions 421 meter Afspraak gemaakt, vervolgens woord die half uur van tevoren afgezegd terwijl ik al on...
Autodaken Schiedam Autodaken Schiedam 426 meter Een perfecte service . Ben er bijzonder goed geholpen .
MaasParts BV. MaasParts BV. 502 meter Hier moet je zijn voor je onderdelen en een waanzinnige service
QuickMaster Autoservice QuickMaster Autoservice 528 meter Altijd goeie service en staat voor je klaar en geeft goed advies. De koffie is ook al...
Automobielservice Riesmeijer Rotterdam Automobielservice Riesmeijer Rotterdam 799 meter Top bedrijf eerlijke mensen en heel veel vakkennis echt aanrader!!
MPRtruckparts MPRtruckparts 1 km Deze mensen zijn dodge ram guru's..... Top Ook de webshop is aan te bevelen...
Agin Bv : Lpg inbouw-Apk-Onderhoud Agin Bv : Lpg inbouw-Apk-Onderhoud 2 km Topbedrijf. Al tientallen jaren een begrip voor inbouwen van gasinstallatie in auto o...
Autobedrijf A. Kruithof Autobedrijf A. Kruithof 2 km Tijdelijk even op zoek naar een betrouwbare occasion. Super fijn geholpen bij deze ga...
Toyota010 Toyota010 3 km Beste dealer van het beste automerk.
Baan Velgen Baan Velgen 3 km Top service, snel en vakkundig geleverd en gemonteerd. Bedankt Hendrik!
Chipexpert.nl Chipexpert.nl 3 km Chipexpert.nl is het adres in de randstad om uw auto te chiptunen. Neem snel contact ...
Autodemontage A-team Autodemontage A-team 3 km Top bedrijf, ik ben goed en snel geholpen!
Hofland Automaterialen Hofland Automaterialen 4 km Absurd hoge prijzen...
Carmissionair Carmissionair 4 km Carmissionary Welcome to Carmissionair. We have a varied and always innovative range ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid