facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carolus Music Entertainment

Carolus Music Entertainment
"Marco Carolus uit Hoogeloon is sinds 1990 gespecialiseerd in professionele muziekverzorging en diverse vormen van entertainment voor groot en klein.Carolus Music Entertainment heeft de ingrediënten in huis om uw feest compleet te maken. Zo kunt u bij Marco terecht voor Feest/Allround DJ, de geluidstechnicus, presentator, en voice-over, maar ook voor karakterentertainment, en allround horecamedewerker.Een feest/evenement met Feest/Allround DJ Marco is opzwepend, erg gezellig en variërend van feest tot dance.Kijk snel op de site, en laat u verrassen.Professioneel entertainment, tegen een betaalbare prijs!"
Adres: Hofveld 10 , Hoogeloon 5528 AV, NL
Telefoonnummer: 06 25190886
Stad: Hoogeloon
Route: Hofveld 10
Postcode: 5528 AV


Recensies
Het is duidelijk te merken, dat men hier te maken heeft met iemand die al heel veel jaren in het vak van de entertainment mee draait. Vakmanschap ten voeten uit, en op meerdere fronten een uitblinker. DJ, Zanger, Entertainer, Presentator en voice-over. De beste kwaliteit, voor een betaalbare prijs!
Een ras entertainer pur sang, een vakman met liefde voor muziek en ook voor zijn clips. Hij krijgt de boel wel aan de gang. Top entertainer.
Marco Carolus oftewel De Kale, is zeer zeker de moeite waard gegarandeerd feest. Ik als collega spreek uit ervaring.
Altijd gezellig en betrouwbaar !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid