facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carolus Entertainment

Carolus Entertainment

Info

Carolus Entertainment:
Artiesten, DJ's , Presentatoren, Entertainers

Geschiedenis

Zoekt u een Feest DJ, All-round DJ, Presentator, Geluidstechnicus of Voice-over, dan bent u bij Carolus Music Entertainment aan het juiste adres. Artiesten en bands kunnen op deze site terecht voor een ervaren geluidstechnicus. Boekingen kunnen geschieden met of zonder professionele geluidsapparatuur. Ziet u uw evenement graag opgevuld met karakteracts, solo of in groepsverband, ook dan bent u bij Carolus Music Entertainment aan het juiste adres. Tevens kunt u bij Carolus Music Entertainment terecht voor een gediplomeerd, freelance, allround Horeca medewerker.

Carolus Music Entertainment is inzetbaar voor elke vorm van entertainment, maakt van elk feest een geslaagd feest, en zorgt er voor dat kwaliteit voor een ieder betaalbaar blijft.

Adres: Hofveld 10, 5528 AV Hoogeloon
Telefoonnummer: 0625190886
Stad: Hoogeloon
Route: Hofveld 10
Postcode: 5528 AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Recensies
Een ras entertainer pur sang, een vakman met liefde voor muziek en ook voor zijn clips. Hij krijgt de boel wel aan de gang. Top entertainer.
Het is duidelijk te merken, dat men hier te maken heeft met iemand die al heel veel jaren in het vak van de entertainment mee draait. Vakmanschap ten voeten uit, en op meerdere fronten een uitblinker. DJ, Zanger, Entertainer, Presentator en voice-over. De beste kwaliteit, voor een betaalbare prijs!
Marco Carolus oftewel De Kale, is zeer zeker de moeite waard gegarandeerd feest. Ik als collega spreek uit ervaring.
Altijd gezellig en betrouwbaar !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid