facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CarNext.com

Geschiedenis

Find any car, anytime, anywhere



"CarNext com is de vooraanstaand pan-Europese markt voor hoge kwaliteit gebruikte auto's."
Adres: De Corridor 15, 3621 ZA Breukelen
Telefoonnummer: +31365271006
Stad: Breukelen
Route: De Corridor 15
Postcode: 3621 ZA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: CarNext Nederland, CarNext vacatures, CarNext SUV occasion, CarNext Volkswagen, Onderhandelen bij CarNext, Carnext support, Autobedrijf Breukelen langs A2, CarNext levertijd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AutoGarantVeiling AutoGarantVeiling 430 meter Mooie auto's tegen goede prijzen, fijn geholpen
Recensies
Leuk dat hier echt alle auto’s staan waar ik op dit moment naar kijk! Ster die mist, komt doordat ik toch wel iets had verwacht aan contact, nadat ik enkele weken geleden vergeefs kwam voor een proefrit in een hybride auto, die helaas niet van zijn plek bleek te komen… :- Maar verder helemaal goed met dus een ruim aanbod, nette presentatie al staan de auto’s soms wel echt te dicht naast elkaar en vriendelijke, totaal niet opdringerige verkopers. Ik zou hier best kopen, maar ja, dan moeten de auto’s het wel doen…. ;-
Afgelopen zaterdag zonder afspraak binnen gelopen en bijzonder vriendelijk geholpen. Vandaag mijn nieuwe auto al mogen ophalen en erg tevreden met de manier waarop hier gewerkt wordt. De dame bij de receptie ook enorm vriendelijk en heeft kennis van zaken. Erik en Ricardo bedankt voor de fijne ervaring!
4 weken geleden een auto gekocht van 15k. Met de proefrit werkte de parkeersensoren niet, dit zou verholpen worden. Met het wegrijden na de koop begonnen ze van alle kanten te piepen. Van het kastje naar de muur gestuurd en 2 garages verder komen ze er nog niet uit wat het is. Nu moet ik weer zelf 3 verschillende partijen bellen en niemand kan mij echt mhelpen, ook niet te woord staan. Steeds na afloop van elk telefoontje hoor ik;'ik hoop dat dit opgelost wordt'. Nog steeds geen duidelijkheid of vooruitgang.. - Update: inmiddels 4.5 maanden verder en nog steeds niks gerepareerd. Wel naar 4 garages moeten rijden.
Matige communicatie. Eerst gebeld en gevraagd of het nodig is om een afspraak te maken, toen werd gezegd niet nodig, gewoon langskomen, er is altijd een verkoper aanwezig. Maar toen we langsgingen werd ons verweten geen afspraak te hebben gemaakt en er waren geen verkopers beschikbaar om ons te woord te staan. Website is niet up-to-date, hadden verschillende auto’s op de website gezien voor deze locatie als “beschikbaar” stonden, maar waren vervolgens niet aanwezig. Teleurstellend bezoek.
Lekker rondkijken en dromen. Als je gekocht hebt is de droom over. Nette wagens allemaal zeker tov de gevraagde prijs. Prima service en nazorg.
Vanmorgen bij CarNext in Breukelen geweest voor een proefrit. Ik had via de website een afspraak gemaakt, toen ik aankwam werd ik vriendelijk ontvangen en voorzien van een kopje koffie. Ik kreeg alle ruimte om naar de auto waar ik voor kwam te kijken, maar ook om naar de andere auto's te kijken om te vergelijken. Toen ik aangaf een proefrit te wilde maken werd ik verder geholpen door Juni, hij vertelde me nog het e.e.a. over de auto en zorgde ervoor dat al het papierwerk in orde kwam. Ik heb eerst alleen proefgereden met de auto en omdat ik nog iets wilde navragen heb ik nog een extra rondje met Juni naast me kunnen rijden, waarna alles duidelijk was. De auto waar ik in heb gereden was in perfecte staat en sowieso zien alle auto's er van zowel binnen als buiten piekfijn uit. De hele showroom is netjes onderhouden. Door de heldere, vriendelijke communicatie en de behulpzaamheid van Juni heb ik dan ook direct besloten om de auto te kopen. Volgende week kan ik hem al ophalen!
Ruimschoots van tevoren een auto gereserveerd. Heb er flink tijd voor vrij gemaakt, uiteindelijk naar Breukelen afgereisd. Op de site stond er maar 1 imperfectie gemeld op de velg. Voor de rest zag de auto er tiptop uit op de site. Eenmaal aangekomen zakte m'n broek er van af. De auto was omgeven door verschillende krassen en zelfs lakschade. Zelfs het interieur was op bepaalde plekken niet oke. Zelfs 1 sleutel deed het niet en kon niet gebruikt worden. Serieus? Waar ik voor gekomen ben en wat ik daar heb aangetroffen is een wereld van verschil. Er is een verschil tussen gebruikers sporen en lakschade en krassen, helaas erg teleurgesteld naar huis gereden .
Vandaag mijn auto daar achtergelaten en de Opel Astra opgehaald. Over de kwaliteit van de auto kan ik na 90 km niets zeggen. Ik beperk me nu tot hoe ik Car Next Breukelen heb ervaren. Op mijn verzoek kwam de Opel naar Breukelen en kreeg ik toestemming voor een proefrit. In tussen tijd werd de inruilauto bekeken voor een inruilbod. Bij de bespreking na de proefrit bleek mij, dat er geen centimeter speelruimte zit in de prijs. Het is geen vraagprijs, het is de prijs. Take it or leave it. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen, dat zelfs vergelijkbare auto's op Ebay Duitsland zeker niet goedkoper waren. Goed; ik kreeg twee te betalen opties aangeboden: grote beurt €395 en all season banden €440. De eerste optie gekozen. De inruilprijs was reeel, particulier zou ik er € 700 meer voor hebben kunnen krijgen, denk ik. Ik koos voor geen gedoe. De verkoper met wie ik steeds te maken had, was rustig, en deed op prettige wijze zijn job. In de mailwisselingen was hij alert en precies. Waar overigens wel ruimte zat, was mijn wens voor een airco check en een ozonbehandeling, om de rooklucht uit de auto te verwijderen. Beide handelingen zijn uitgevoerd en - uiteraard - hadden geen prijsopdrijvend gevolg. De dag voor de ruil oude auto voor nieuwe werd ik gebeld. De betaling werd bevestigd en ik werd herinnerd aan de negen cijferige overschrijvingscode en de tweede autosleutel. De laatste zou ik prompt zijn vergeten; die lag ergens in een laatje. Ook dat contact verliep rustig en prettig. De aflevering was zeker geen haastklus. Zonder toeters en bellen kon ik na het overzetten van de rommeltjes van oud naar nieuw vertrekken en dat eerste stuk naar m'n huis is goed bevallen. Later meer, maar dan over de Opel Astra.
Nadat ik een auto had gekocht bij carnext, bleek deze bij aflevering schade te hebben. De auto probleemloos geretourneerd en ik zou het geld teruggestort krijgen. Inmiddels 2 weken verder en nog niks ontvangen. Na meerdere emails en telefoontjes zou ik mijn geld uiterlijk over 2 dagen terug krijgen. Echter, na 2 dagen nog geen geld terug gekregen. Vanaf dat moment van het kastje naar de muur gestuurd. Na heel veel moeite.....uiteindelijk toch mijn geld terug gekregen. Voor mij noooooit meer carnext!
Fijn bedrijf, reeds 3 auto's gekocht. Prettige no nonsens mentaliteit en duidelijk concept. Geen verveelde verkopers maar enthousiast team herkenbaar aan nette Carnexttrui.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid