facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carnavalsland

Carnavalsland

Info

Carnavalsland is dé carnaval- en feestspecialist van Nederland.

Geschiedenis

Carnavalsland is de ultieme partyprovider van Nederland. Alles wat je nodig hebt om een feest te laten slagen hebben wij in ons assortiment en kan morgen al bij je in huis zijn. Alles? Ja, alles!! Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het bij Carnavalsland. Wil je dat met eigen ogen zien? Dat kan! Je bent van harte welkom in onze Megastore aan de Hofstraat 3 in Borne (1250m2) of in onze Carnavalswinkel aan de Bisschopstraat 9 in Oldenzaal (200m2). Kom gerust langs en laat je verrassen!

Bestel jij liever uit de luie stoel of vanuit de polonaise? Geen probleem, want www.Carnavalsland.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou online! Op onze site vind je de mooiste carnavalskostuums, de beste bijpassende accessoires en de geweldigste decoratie om jouw carnavalsfeest helemaal te laten slagen. Ga je naar De Toppers of heb je een themafeest en zoek je nog een outfit? Ook daarvoor ga je natuurlijk naar www.carnavalsland.nl! En als je eenmaal een keuze gemaakt uit ons enorme assortiment van 20.000 producten, dan hoef je er gelukkig niet lang op te wachten! Want bij ons geldt: Voor 15:00 besteld is morgen in huis!

Voor Halloween, Sinterklaas en het Oktoberfest heeft Carnavalsland specifieke sites gemaakt om jou nog optimaler te informeren:

www.Griezelland.nl - Wie een spooktocht heeft of een griezelpak zoekt voor Halloween nodigen wij graag uit om eens kijkje te nemen op www.Griezelland.nl. Griezel rond tussen ons enorme assortiment horror artikelen en doe inspiratie op. Dit is uiteraard allemaal op eigen risico!

www.Tirolerland.nl – Grüß Gott! Heb jij een Oktoberfest? Ga dan naar www.Tirolerland.nl! Wie ooit op een Oktoberfest of Tirolerfeest is geweest weet dat hij of zij niet zonder een dirndl of lederhose binnenkomt. En zo hoort het ook! Op www.Tirolerland.nl vind je een grote verscheidenheid van trachtenmode in alle soorten en maten en voor iedere portemonnee!

www.Pietenland.nl – Staat het heerlijk avondje voor de deur of moet je vanavond nog de daken op? Geen probleem, want www.Pietenland.nl is speciaal voor jou geopend! Pietenland.nl is de favoriete kleermaker van Sinterklaas en z’n Pieten en heeft verder alles op voorraad om het Sinterklaasfeest helemaal compleet te maken!

Zoals je ziet is Carnavalsland veel meer dan alleen maar carnaval, want bij ons is het elke dag feest! Mocht je nog vragen hebben dan zijn wij uiteraard altijd te bereiken. Onze medewerkers staan voor jou klaar met gepast feestadvies en zij zullen er dan ook alles aan doen om jouw feest te laten slagen!

Onze missie is duidelijk: Iedere feestvierder moet kunnen slagen bij Carnavalsland! Want een ding is zeker: Feesten begint bij Carnavalsland!



"Carnavalsland is dé carnaval- en feestspecialist van Nederland"
Adres: Hofstraat 3, 7622 LL Borne
Telefoonnummer: 074-2669138
ln.dnalslavanrac@ofni
Stad: Borne
Route: Hofstraat 3
Postcode: 7622 LL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: carnavalsland borne, confetti code carnavalsland, carnavalsland openingstijden, carnavalsland sale, carnavalsland oldenzaal, carnavalsland kortingscode, carnavalsland retour, carnavalsland masker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bibelot Bibelot 257 meter Zojuist voor de eerste keer bij Bibelot geweest. Ik kende de winkel van Facebook maar...
De Ster De Ster 370 meter Wij zijn in 2016 na het trouwen hier met de familie geweest! Wat was dit een fijne pl...
Recensies
Er was echt een grappig verhaal maar echt erg mooie einde van verhaal. Eerst had ik blauwe bestellen maar ik wist niet dat mijn kind wilde roze. Ik laat een blauwe en roze bestellen. Erg ongewoon dat carnavalswinkel. Ze verkopen toch knuffeldieren ! Bij alle online shop waren uitverkocht. Ik denk erg populair. Echt bizar. Bedankt meneer google deed mij bij jullie vinden. en ik kreeg email van track. Oops nummer van mijn adres is dubbel huisarts 13 13.. oops zweetangst. Vandaag heb ik pakket goed ontvangen mooie roze pakket ! Ik deed voorzichtig open en dat is inderdaad roze ! Mijn kind juich en loopt heen en terug . Echt hartbreek dat mijn kind erg blij . Erg bedankt voor snelle service en vriendelijke mensen ! God bless you !
Niet goed aangegeven dat retourneren op kosten van de koper is. Retourproces daarnaast zeer onduidelijk én de verzendkosten worden in rekening gebracht als de bestelwaarde onder de 70 euro komt na retourneren. Volstrekt belachelijk voor de tijd waar we tegenwoordig in leven en daarnaast mag dit echt veel duidelijker worden aangegeven op de website.
LET OP!: als je bestelling doet en retour wil sturen betaal je 2x verzendkosten voor de retour en omdat je minder dan 70euro thuis houdt wordt de verzendkosten in mindering gebracht op je retour zending. Als ik bij bol had besteld had ik geen verzendkosten!! Erg jammer ook omdat de maat omschrijving van 8-10 echt voor een kind van 8 zijn en niet voor een kind van 10. De pas maat is onduidelijk! Jammer....
Ik bestelde vorige week een pak in twee maten waarvan ik er een retour stuurde. Nu blijkt bij de terugbetaling van het 2e artikel dat er onterecht en zonder enige vorm van communicatie hierover verzendkosten voor de heenzending in worden gehouden. De retourkosten heb ik zelf betaald. De webwinkel beroept zich op dat dit in hun voorwaarden staat. Dat heb ik niet kunnen vinden. Los daarvan is de wet hier duidelijk over. Dit mag niet. Punt. Schandalig. Dit was mijn eerste en laatste bestelling hier.
Pas op voor dit bedrijf doe geen zaken met ze ‼‼ Wij hebben kleding besteld. Sturen één jurk terug de rest houden we en ze houden € 4,95 in! Terwijl wij al € 7,25 verzendkosten hebben betaald! Je wordt dus opgelicht zulke praktijken gebeuren dus ook in Nederland niet te geloven. Waar gaat het heen. Marleen van Boxel
Mooie grote winkel, veel keuze. Op Halloween vond ik het qua keuze aan maskers uitgebreid, maar kostuum is veel de standaard assortiment. Qua decoratie vond ik weinig mbt tot de halloween. Voor de carnaval is echter keuze genoeg. Zeker een nette winkel met vriendelijk personeel. Voor een kostuum slagen zal daar wel lukken.
Super slechte ervaring na aanvaring met personeel. Heel onvriendelijk en onbeschoft. Jammer. Want het is wel een mooie winkel met ruim aanbod maar ik hoef me als klant niet toe te laten schreeuwen... ik kom er niet weer.
Sturen een kapot pietenpak op maar willen vervolgens geen vervangen sturen? Ik moet hem denk ik opnieuw bestellen en dus wederom verzendkosten gaan betalen. Dit was de eerste en meteen de laatste bestelling hier
Ik was na het lezen van de reviews wat huiverig geworden, maar dat was in mijn geval nergens voor nodig. Mijn bestelling is snel geleverd. Ben er heel blij mee. De carnavalsjas ziet er prachtig uit en past perfect.
Bestelling naar een verkeerd postnl punt gestuurd, dankzij een fout van de winkel zelf. Gevraagd of er iets geregeld kon worden, maar geen meewerking. Kon gewoon opnieuw bestellen en opnieuw voor de kosten opdraaien. Geen compensatie niks..
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Carnavalsland met het openbaar vervoer


Borne, De Bleek 80 meter
530
Borne, Dorsetplein 240 meter
530
592
Borne, Dorsetplein 250 meter
592
Borne, Sancta Maria 270 meter
531
Borne, Fleminghof 310 meter
531

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid