facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carmi's Boshuis

Carmi's Boshuis

Info

Mijn boshuis; een mooie locatie gelegen direct aan het bos. Een geweldige plek om inspiratie op te doen voor huis, tuin en interieur. Ik verzorg hier schilderlessen, creatieve workshops, kinderfeestjes en geef advies over interieur- en verkoopstyling.

Geschiedenis

Mijn boshuis; een mooie locatie gelegen direct aan het bos midden op de Utrechtse Heuvelrug. Een geweldige plek om inspiratie op te doen voor huis, tuin en interieur. Ik verzorg hier workshops tekenen/schilderen/decoreren, interieurstyling, high tea en kinderfeestjes.



"Carmi's Boshuis is een mooi houten huisje gelegen aan de rand van het bos midden op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier teken- en schildercursussen volgen en ik organiseer diverse gezellige, creatieve workshops. Daarnaast organiseer ik leuke kinderfeestjes op een kleinschalige manier. Ik vind het belangrijk dat kinderen creatief bezig kunnen zijn of lekker buiten kunnen spelen en op ontdekkingstocht gaan in de natuur."
Adres: Berkenlaan 30, 3951 XX Maarn
Stad: Maarn
Route: Berkenlaan 30
Postcode: 3951 XX



op zoek naar gerelateerd: Lasergamen maarn, Schildercursus Maarn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ARNICK ARNICK 605 meter Arnick heeft nu anderhalf jaar geleden een shoot van onze familie gemaakt en omdat we...
Recensies
Met onze vriendinnen groep hier geweest. We hebben allemaal onze honden geschilderd. Carmi is heel gastvrij, flexibel en erg behulpzaam! Super leuke avond gehad en zeker aan te raden!
Super leuk voor kinderfeestjes. Een echte aanrader!
Lieve vrouw die ieder kind haar aandacht schenkt. Boort de creatieve bron van kinderen aan, heerlijk om daar mijn kind naartoe te brengen. Die wil iedere week wel naar Carmi’s Boshuis!
CARMI geeft workshop in haar boshuis. Zowel de gevorderde schilder als zij die het voor het eerst doen gaan met een goed resultaat naar huis. Carmine is een prima docente. Mijn ervaring op de workshop was heel fijn. Zeker aan te raden....
Was leerzaam,vriendelijk, sfeervol en gezellig. Groetjes José korpel
Super persoonlijk en met heel veel aandacht. Hele leuke avond gehad!
Super leuke goed georganiseerde schilder avond gehad!
Echt een aanrader wat een superleuk lasergame feestje incl zwemmen heeft Carmi voor onze zoon gegeven!!
Leuke plek om te schilderen gastvrouw is vriendelijk gezellig en heeft kennis van zaken. Een aanrader !
Kinderfeestje van onze 5 jarige dochter hier gevierd. Gewoon helemaal hartstikke leuk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid