facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carmen de Coach

Carmen de Coach

Info

Carmen de Coach: Orthomoleculair (kinder) Coach, Lifestylecoach, personal trainer, hormoon- en voedings consulente, groepsspreekster. Gevestigd in Warmond

Geschiedenis

Wie is Carmen?
Mijn missie is zoveel mogelijk mensen te kunnen coachen en zoveel mogelijk kennis over te kunnen dragen over onze hormonen. Hormonen bepalen namelijk ontzettend veel in ieders lichaam. Bij zowel man als vrouw. Denk bijvoorbeeld aan hongergevoel, vetopslag- of verbranding, energie level, stofwisseling, uiterlijke kenmerken, slaap- en waakgedrag, zwangerschap en zelfs depressie. Essentieel hierin is het belang van een juiste balans tussen voeding, trainen, in- en ontspanning, stressbeperking, en rust.



"Ik help mensen van A tot Z met het verbeteren van hun algehele gezondheid. Zowel fysiek als mentaal. Van inzicht naar oplossing."
Adres: Veerpolder 6, 2361 KV Warmond
Stad: Warmond
Route: Veerpolder 6
Postcode: 2361 KV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leef Gezond Academie Leef Gezond Academie 1 km De Leef Gezond Academie is ontstaan uit een passie voor eten, maar wel op een verantw...
Peer Voedingadvies Peer Voedingadvies 2 km Judith is een lieve spontane vrouw, die mij goed heeft geadviseerd en echt maatwerk l...
Recensies
Eind 2020 heb ik een sportvastenkuur gedaan onder begeleiding van Carmen. Ik was blij verrast over wat de kuur me bracht – gewichtsverlies, vetverlies én een geweldige energieboost – maar ook over de begeleiding van Carmen. Wat een kundig, energiek en vooral fijn mens! Na de sportvastenkuur heb ik opnieuw de hulp van Carmen ingeschakeld. Ik wilde graag duurzaam nog wat kilo’s kwijt, wat – gek genoeg – in combinatie met mijn intensieve sportprogramma nog niet eenvoudig is. Met haar kennis als orthomoleculaire therapeut en voedingsdeskundige wist Carmen direct de vinger op de zere plek te leggen. Nu eet ik meer, presteer ik beter en raak ik – langzaam maar gestaag – ook nog kilo’s kwijt. Carmen, ik ben fan voor het leven!
Ik heb al een tijdje spinningles van Carmen op zondag. Toen ik bij mezelf de knop had omgezet om m'n overtollige kilo's te lozen hoefde ik dus niet lang te zoeken naar een coach voor het sportvasten. Carmen is vrolijk, kundig, motiverend, relativerend en een wandelend vat kennis over de processen in je lijf. Ik vind het altijd belangrijk om te weten waarom iets is zoals het is, en die uitleg krijg je steeds van Carmen. De FB groep voor het sportvasten wordt door Carmen goed begeleid, alle vragen beantwoord en het ontbreekt niet aan motiverende berichtjes. Ik beveel de begeleiding van Carmen dan ook van harte aan!
10 dagen Sportvasten is echt een aanrader Mijn hormoon balans was!, nou ik had een lichaam vol stress, cortisol stresshormoon dat verstoorde mijn balans Was heel erg moe, sliep slecht, niet lekker in mijn vel. Ik heb nu een metabole switch gemaakt, ik zit nu in een metabole verandering van suiker naar vetverbranding Ik heb nu meer energie, voel me vitaal en slaap veel beter, rust in mijn hoofd. Zo belangrijk! De indeling van mijn dagen zijn verandert, ben meer in balans. Mijn eetpatroon is verandert3x per dag etenen ik sport weer ! Ik ga dit zeker vasthouden. Dit was hoofdzakelijk mijn doel, toch ben ik 2,5 kilo afgevallen, mooi meegenomen. Zonder de begeleiding van Carmen was dit echt niet gelukt . Dank je wel Carmen, voor de gezellige digitale sportlessen, je professionaliteit, positiviteit en gevoel voor humor! Je bent een Topper. MIL GRACIAS...
“Ik kan iedereen aanraden om naar Carmen te gaan! Ik zat al lange tijd niet lekker in mijn vel, had allerlei kwaaltjes en moest echt afvallen. Ik wist dat er iets moest gebeuren, maar het lukte maar niet om die ene knop om te zetten. Tot ik bij Carmen kwam! Ze heeft me eerst helemaal “doorgelicht” middels een vegacheck bioresonantie en een microscopische bloedanalyse. Hieruit bleek dat mijn lichaam een “totale reset” nodig had. Ze adviseerde mij om te beginnen met de sportvasten kuur. Het resultaat was verbluffend! Na een paar dagen voelde ik mij al zo goed…ik wist niet wat mij overkwam. Ik was fitter, energieker, vrolijker en de kilo’s verdwenen ook nog. Zonder Carmen was mij dit echt niet gelukt....ze stond en staat dag en nacht voor mij en al haar cliënten klaar!! Ik heb veel gehad en heb nog steeds veel aan haar begeleiding en coaching.
Eind 2020 een sportvastenkuur gedaan onder begeleiding van Carmen. Een pittige kuur, maar gelukkig staat Carmen met raad en daad klaar. Met leuke workouts voor de sportmomenten en altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. De begeleiding was van het begin tot eind erg goed!
Carmen stimuleerde mij om de sportvastenkuur te volgen. Zij overtuigde me, begeleidde me, beantwoordde t.a.t. al mijn vragen en dat alles met veel gezelligheid, kundigheid èn humor. Ik ben superblij en trots dat ik t gedaan heb en gelukkig dat ik weet dat Carmen bestaat!
Mijn eerste ervaring met sportvasten! Een succes mede dankzij de vrolijke, no nonsens manier van begeleiden door Carmen. Ook haar opzwepende sportactiviteiten zijn een aanrader!
Fijne coach! Topresultaten en weet je altijd te motiveren, met een lach
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid