facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CARMEN automotive B.V.

CARMEN automotive B.V.

Info

CARMEN is hèt callcenter voor de automotive branche, gespecialiseerd, ervaren en met passie voor auto's.



"CARMEN Automotive BDC is hét Klant Contact Center KCC voor bedrijven die actief zijn in de autobranche in Nederland. CARMEN heeft als doel om samen met jou het klantcontact beter te maken. Dat kan telefonisch, vanachter het beeldscherm of via de helpdesk. CARMEN is er honderd procent voor jou en garandeert:100% opvolging100% accountability100% gericht op automotiveCARMEN werkt voor onder meer dealers, dealerholdings en importeurs, steeds met het bereiken van de klanten als doel. Daarvoor worden alle relevante communicatievormen gebruikt die beschikbaar zijn: chat, WhatsApp en andere direct messaging tools."
Adres: Honderdland 172, 2676LT Maasdijk
Telefoonnummer: 0883767878
Stad: Maasdijk
Route: Honderdland 172
Postcode: 2676LT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Recensies
De Baan waarin je word begeleid en een eerlijke kans krijgt om te leren waar je goed in bent. Met passie en een hart staan we klaar voor onze klanten die ons nodig hebben in allerlei situaties omtrent de autobranche!
Ik werk nu ongeveer 1,5 jaar bij Carmen Automotive. Het is een jonge, gezellige en leerzame organisatie. De werksfeer is erg gezellig en er wordt goed gekeken naar de prestaties die je levert en deze worden dan ook zeer gewaardeerd. In deze organisatie heb je veel afwisseling qua werkzaamheden. De mogelijkheden om door te groeien zijn er ook voldoende! Concluderend, is het dus een top organisatie om bij te werken.
In totaal 2,5 jaar werkervaring bij Carmen Automotive. Het werk varieert waardoor het leuk en interessant blijft. Er zijn ook veel doorgroei mogelijkheden naar bijvoorbeeld senior medewerker of leidinggevende. Zeker een aanrader, ook makkelijk te combineren met school!
Carmen Automotive biedt een fijne en gezellige werkplek. Je komt in een gezellig team terecht en de sfeer op de werkvloer is altijd goed. Wat betreft de werkzaamheden wordt er veel afwisseling geboden waardoor het werk niet saai wordt maar juist leuk en afwisselend blijft.
Super leuk bedrijf om te werken. Fijne werksfeer en veel afwisselend werk. Ook super leuke collega's! Aanrader!
Fijne werkomgeving, afwisselingen in werkzaamheden, goed te combineren met gezin / studie.
Flexibel bedrijf, goede sales en klantenservice. Een aanrader voor bedrijven in de auto branche.
Hier werk je met een leuk jong team!
Fijne club. Goede servicepartner!
Goed geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid