facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carmelietje

Carmelietje
Adres: Carmelietenstraat 39, 5165 AJ Waspik Boven, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0416311514
Stad: Waspik Boven
Route: Carmelietenstraat 39
Postcode: 5165 AJ


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 20:00

Recensies
Ik ben een erkend bamischijf kenner, en ik kan je verzekeren... echt niet verkeerd!
Lekkere frietjes,en snacks
Gewoon heerlijke friet, makkelijk te bestellen via eigen website, jammer dat we net iets langer moesten wachten dan de afgesproken tijd. Maar dat werd ter plekke goedgemaakt!
Heerlijke vers gebakken friet.
Lekkere verse patat en vriendelijk geholpen
Ik kan met zekerheid zeggen na vanavond wat een ballentent zeg!...nooit zal k hier nog komen...friet waar je de ramen mee kunt ingooien...frikandel spec waar je je bek mee verbrand zo vet!..En dan nog niks gezegd over da gezellige gezicht achter de balie!!..chagerijn!..bah bah...Marieke we missen jou!
Coen van Oosten, die claimt hiervan de eigenaar te zijn, is ook een elektricien in diverse steden met verschillende telefoonnummers. Heeft mss iets goeds gedaan voor Oekraïnse vluchtelingen maar heeft mij, voorgedaan als elektricien, opgelicht voor bijna 100 euro. Zou er geen friet van lusten!
Echt erg slecht geregeld, onhygiënisch en verwarrend. Eten word een voor een rauw op de toonbank berijd en word tussendoor niet schoongemaakt. Vervolgens kan je ook nog eens gaan wachten omdat er friet bijgesneden moet worden van rauwe aardappels. En het mooiste van alles is dat ze het ingepakte eten tien minuten op de toonbank laten staan, ondertussen andere klanten helpen en de bestelling compleet vergeten totdat je erom vraagt en ze hem gelijk mee kunnen geven. Dan is alles al weer lekker koud. Ik heb thuis het mooi weg kunnen gooien. Echt sorry maar in de container zit het goed.
Dit was echt ontzettend slecht. Bestelling geplaatst vervolgens 30 minuten moeten wachten tot het eindelijk klaar was. Thuisgekomen en... vieze friet, veel verbrandde stukken, kip nuggets veel te vet en klef. Frikadel speciaal net gaar en met te weinig curry. Jammer dit!
Meningen zijn verdeeld over dit etablissement, echter is mijn mening luid en duidelijk. Van de drie keer dat ik er friet heb gehaald was de kwaliteit van de friet redelijk, maar alles is zo de zak in gegooid. Mayonaise zit tegen de wanden van de zak aan en alles in de zak zit onder. Het lijkt wel of ze eerst de snacks in de zak doen en vervolgens de saus er bij doen. Normaliter zou ik ze twee of misschien wel drie sterren hebben gegeven, echter had mijn vriend al een eerlijke review geplaatst. Nadat ik hem vertelde dat ik de kwaliteit wel goed vind, maar alleen het verpakken ruimte voor verbetering laat en dus beter kan besloot hij Het Carmelietje een tweede kans te geven. Nadat hij voor een tweede keer terug ging werd hij overvallen met vragen over zijn review want ze hadden zijn foto op Facebook gevonden. Ze lieten hem zijn eigen review zien en zijden dat hij er erg veel op lijkt. Wij gaan er nu nooit meer heen. De scene die zich voordeed leek wel uit Amy's Baking Company. Totaal niet professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid