facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CarlijnQ.nl

CarlijnQ.nl

Info

Organic kidswear & accessoires van 0 - 10 jaar

Geschiedenis

CarlijnQ staat voor eigenwijze prints, 100% GOTS organic kinderkleding. Het beste voor de kids, maar ook het beste voor het milieu.

Adres: Van Helmontstraat 19, 3029AA Rotterdam
Telefoonnummer: 0102306663
Stad: Rotterdam
Route: Van Helmontstraat 19
Postcode: 3029AA


Recensies
Teleurgesteld in de klantenservice. Ik heb twee jumpsuits gekocht voor mijn zoontje. Aantrekken gaat nog wel, maar verschonen lukt echt niet op een normale manier. Je moet je kind dubbelvouwen om z’n beentjes eruit te krijgen. Meerdere mailwisselingen gehad. Maar geen oplossing gekregen. Voor mij geen carlijnq meer!
Fantastisch merk! Kleding is mooi, duurzaam en voor een hele goed prijs. Service is zoals het hoort. Snel, duidelijk en zeer vriendelijk.
Leuke zaak! Vooral als je war unieks wil voor de kids! Wel prijzig... wel goede kwaliteit. Jammer dat na 134 t stopt! Zeker voor mijn lange meid die 7 is en vrij lang is!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor CarlijnQ.nl. Van Helmontstraat 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. CarlijnQ.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met CarlijnQ.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over CarlijnQ.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid