facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carlier Banketbakkerij B J

Carlier Banketbakkerij B J
Adres: Avenue Concordia 57 , Rotterdam 3062 LC, NL
Telefoonnummer: 010 412 3659
Stad: Rotterdam
Route: Avenue Concordia 57
Postcode: 3062 LC


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:30
Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-17:30
Vrijdag: 08:30-17:30
Zaterdag: 08:30-16:30


op zoek naar gerelateerd: beste banketbakker rotterdam, carlier kantoorvakhandel rotterdam, carlier rotterdam meent, carlier kralingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J. van Dijk J. van Dijk 132 meter
Bufkes Rotterdam Bufkes Rotterdam 182 meter Qua bediening is het niet altijd oké hier. Ligt eraan wie er werkt. Sommige zijn niet...
Bakker Klootwijk Bakker Klootwijk 288 meter
Bakker Klootwijk Bakker Klootwijk 769 meter
Nasip Bakkerij Nasip Bakkerij 997 meter
De Bakkerswinkel De Bakkerswinkel 1 km Super leuke locatie om ontbijt te gebruiken na een nachtje Rotterdam. Komen zeker een...
Meknes Meknes 1 km Goede bakker met heerlijke verse broodjes.
Breggen Bakkers Breggen Bakkers 1 km Vandaag een leuke foto taart opgehaald, bestellen was makkelijk en hij was echt heerl...
Fadi's Fadi's 2 km Erg gezellig. Wordt terplekke gemaakt voor je ogen. Hele gezellige gastvrouw.Eten: 5/...
H. van der Heyden H. van der Heyden 2 km Heerlijk gebak en andere lekkere koeken. Zeker de moeite waard om taart te bestellen!
H. Van der Heijden H. Van der Heijden 2 km Super aardige mensen en heel veel is mogelijk. lekker vroeg zijn de producten op te h...
Bakkerij Rif Bakkerij Rif 2 km Wat een slecht bakkerij ik ben nog nooit zo racistische behandeld wat een on-klant vr...
De Volkslust De Volkslust 2 km Heerlijke broodjes voor een niet al te dure prijs.
Recensies
Bakkerij Carlier heeft onze bruistaart precies naar onze wens gemaakt, de taart was prachtig en smaakte heerlijk. De prijs was heel scherp en de service kon niet beter. Aanrader!
Als je op zoek bent naar lekker gebak voor een goede prijs ben je hier aan het goede adres. Het pand en de sfeer maken het een leuke ervaring.
Extreem gezellige ouderwetse winkel met de meest lekkere smikkels die ik ook ben tegengekomen. Naar Carlier gaan is echt een uitje, waanzinnig!
Geweldige winkel, aardige personen en lekker eten!
Een tijdje geleden kwam ik net voor openingstijd aan,en zag door het raam dat er koekjes in de stolpen werden bijgevuld vanuit dozen. Ik had in mijn hoofd eigenlijk het idee van versgebakken koekjes die vanaf een bakplaat erin gingen .ik schrok er een beetje van. De appeltaarten zijn subliem!
De zoete en hartige roomboterkoekjes hier zijn krakend vers en zo heerlijk van smaak. Betere koekjes zijn nergens te vinden, ik denk zelfs niet bij de duurste patisserie, terwijl ze hier betaalbaar zijn! En probeer ook eens het paleisbanket, dat op donderdag gemaakt wordt en er zaterdag meestal nog is. Waanzinnige kwaliteit.
Hele aardige mensen Goede bediening
Het omrijden waard! Ouderwets lekkers met de hand gemaakt voor een billijke prijs. Interieur uit 50/60-er jaren inclusief glazen stolpen met draaideksels.
Mijn grootmoeder kocht hier in de 50-60er jaren al de taartjes die je er nu nog steeds kunt kopen. Ook de winkel is nauwelijks veranderd. Geweldig authentiek en van zeer hoge kwaliteit!
Vijf sterren vanwege de prachtige winkel, het fantastische paleisbanket en abrikozentaartje. Twee verbeterpunten: het zou heel fijn zijn om de map met taarten om te bestellen ook online Facebook? te kunnen vinden, en de tompoezen kunnen beter qua versheid van bladerdeeg en gele room.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid