facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carla's Creatiek

Info

https://www.carlascreatiek.nl/



"Op zoek naar een mooi bolletje katoen, acryl of wol?Wij verkopen Scheepjes, Lammy, Phildar, Pingouin, Durable, schachenmayr en DMC.​Ook haaknaalden, breinaalden, etc. zijn bij ons te koop.Ook kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment aan fournituren.Optilon ritsen, Gutermann naaigaren, DMC. borduurgaren etc.Ook hebben we een diversiteit aan borduurpakketten.Ook verkopen wij de funny haakpakketten.Inloopspreekuur:Komt u er met uw project niet uit??Zoals b.v. met een bepaalde steek of patroon?Dan hebben wij de mogelijkheid voor hulp. Bel even naar de winkel voor de mogelijkheden.Een bezoekje aan de winkel is altijd vrijblijvend."
Adres:
Stad: Bleiswijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Practicum Educatief Media Practicum Educatief Media 190 meter Practicum Educatief helpt onze school altijd uitstekend met het verzorgen/bestellen v...
Timar Administraties & Belastingen vof Timar Administraties & Belastingen vof 347 meter Wij zijn een administratiekantoor voor het MKB. Alle soorten belastingaangiften, boek...
Bouman Hoveniers Bouman Hoveniers 695 meter We hebben de mensen van BoumanHoveniers aan het werk gehad en zijn zeer tevreden over...
Jan Groen Tegels Jan Groen Tegels 821 meter Echt bizar hoeveel keuzes ze hebben , genoeg parkeerplaatsen
Hondsbrutaal Hondsbrutaal 1 km Hondsbrutaal geeft sociale vaardigheidstrainingen als je té brutaal bent, of als je g...
Hockey Vereniging Bleiswijk Heren 1 Hockey Vereniging Bleiswijk Heren 1 2 km Superleuk toernooi met een extra gezellige tennis avond mag je niet missen als je v...
Van der Breggen IJs Van der Breggen IJs 3 km Ambachtelijk ijs voor feesten en partijen in de omgeving van Lansingerland (Z-H)
Recensies
Deze handwerkwinkel heeft werkelijk alles in huis, zo niet wordt het voor je besteld. Top winkel een echte aanrader!!
Wat een goede én vooral vriendelijke service, of je nu wel iets of niets koopt!
Een leuke kleine winkel, waar een hoop aangeboden word. Vriendelijke en gezellige personeel, in een mooie dorp.
Blij verrast door de zeer warme sfeer en de hartelijke welkomst terwijl ik alleen maar iets heel kleins nodig had. Totaal onverwachts kreeg ik zo'n goede service wat mijn tijd aanzienlijk heeft bespaard, zo tof is dit. Ik raad deze winkel zeer aan door de vriendelijke sfeer en omgang met mensen, zeer leuke locatie en de goede bereikbaarheid met de auto parkeren voor de deur.
Mooie sokkenwol gekocht voor mijzelf, lekker warmekniekousen breien, tis net de action je koopt altijd meer dan je van plan was Hoorde dat de eigenaren thuis moeten blijven. Wilde effe sterkte wensen en 2021 kom ik wel een keertje aan wapperen. Fijne feestdagen .
Topwinkel!!! Hele klantvriendelijke mensen. Zelfs een heerlijk kopje koffie of thee word je aangeboden. Leuke prijzen. Ontzettend veel keuze. Super advies! Ik ga hier zeker vaker komen.
Een hele leuke winkel, veel soorten garens.. precies waar vraag naar is. En niet te vergeten hele aardige, gezellige en behulpzame mensen. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!
Prachtige winkel! Grote sortering op het gebied van haken, breien en fournituren. Je kunt altijd binnen lopen als je vast loopt in je werk. De koffie en thee staat klaar.
Super leuk winkeltje met onwijs vriendelijk personeel.
Crea Irene is een mooie en gezellige winkel in het centrum van Bleiswijk, waar je alles kunt vinden op het gebied van haken, breien en fournituren. Er is altijd ruimte om advies te vragen en de koffie staat ook altijd klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid