facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carla Frissen Vastgoed

Carla Frissen Vastgoed

Info

Welkom op de Facebookpagina van Carla Frissen Vastgoed, het adres voor aan- en verkoopbegeleiding en taxaties van onroerende zaken.

Geschiedenis

Carla Frissen Vastgoed is een klein kantoor dat 20 jaar geleden werd opgericht door Carla Frissen.
Na jarenlang met veel plezier de zaken alleen te hebben behartigd is sinds januari 2014 haar dochter Laura ook werkzaam in het bedrijf. De jarenlange ervaring van Carla wordt nu gecombineerd met de frisse blik van Laura.

Carla en Laura runnen samen met veel enthousiasme het kantoor. Of het nu een taxatie betreft of de aan- of verkoopbegeleiding van een woning: persoonlijke aandacht, betrokkenheid en deskundig en eerlijk advies staat altijd centraal bij hun manier van werken.



"Een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Laura Makelaardij & Advies regelt het. Helder en vakkundig.Je vindt in ons een betrouwbaar familiebedrijf met een brok aan ervaring en een toekomstgerichte visie. Al sinds 1997 worden klanten professioneel en met aandacht begeleid.Wij adviseren en helpen bij de verkoop van je huis, vinden het huis dat bij je past en taxeren woningen.Neem gerust contact op voor meer informatie, vraag onze brochures aan of maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek."

"Een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Laura Makelaardij & Advies regelt het. Helder en vakkundig.Je vindt in ons een betrouwbaar familiebedrijf met een brok aan ervaring en een toekomstgerichte visie. Al sinds 1997 worden klanten professioneel en met aandacht begeleid.Wij adviseren en helpen bij de verkoop van je huis, vinden het huis dat bij je past en taxeren woningen.Neem gerust contact op voor meer informatie, vraag onze brochures aan of maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek."
Adres: Meerstraat 33, 6241 ND Bunde (Limburg)
Telefoonnummer: 043-3580722
Stad: Bunde
Route: Meerstraat 33
Postcode: 6241 ND


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxatie Bureau Zuid-Limburg Taxatie Bureau Zuid-Limburg 3 meter Taxatie Bureau Zuid-Limburg, uw adres voor woningtaxaties in Zuid-Limburg!
Recensies
We hebben een heel prettige ervaring beleeft met Laura als makelaar van ons ouderlijk huis. Dankzij haar ondersteuning en begeleiding is de verkoop wat voor ons emotioneel en moeilijk was vergemakkelijkt. Het gehele traject wordt door haar tot in de puntjes geregeld. Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen.
In 1 woord TOP! We hebben voor de 3de keer ons huis verkocht via Laura en alles is tot in de puntjes verzorgd. De verkopers staan bij haar op nummer 1. Zoek je een betrouwbare, punctuele, professionele maar ook zelfverzekerde makelaar die er is voor jou? Zoek niet verder en neem contact met haar op en ervaar het zelf ;
Laura is een hele prettige makelaar! Wij zouden haar dan ook aanraden aan anderen. Laura is eerlijk, meedenkend en deskundig. Ze liet ons op het gemak het huis bekijken en alle vragen kon ze beantwoorden. Super!
Naast een aantal voor ons voor de hand liggende makelaars, ook Laura uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. De eerste indruk was positief, netjes, correct en misschien net wat te lief voor deze gekke markt. Daarom wilden we op dat moment eigenlijk kiezen voor een doorgewinterde 'oude rot' in het vak. Gelukkig zijn we op die beslissing terug gekomen en hebben we toch voor Laura gekozen. En daar hebben we absoluut geen seconde spijt van gehad. We kennen 'het wereldje' een beetje maar Laura staat meer dan prima 'haar vrouw' tussen al die voornamelijke mannelijke con-collega's. Integriteit staat zeer hoog bij haar in het vaandel en dat is tegenwoordig bijna een unieke eigenschap. Altijd open, eerlijk, oprecht, geen achteraf kamertjes politiek, maar keurig en evengoed zakelijk op het scherps van de snede. Zowel voor de verkopende als de kopende partij staat ze klaar. Wij kunnen alleen maar meer dan lof spreken over haar en haar moeder die de basis voor dit mooie team gelegd. Zij bieden een totaal pakket aan, zijn professioneel, integer en toch persoonlijk! Vanaf het prilste contact tot aan het allerlaatste puntje staan zij klaar voor hun cliënten! Wij weten wel wie we aanbevelen en mocht het voor ons zelf nodig zijn dan zullen we zeker weer een beroep doen op deze dames!
Wij tekenen op 1 november de akte en krijgen dan de sleutel van ons mooie koophuis. Laura heeft ons fijn begeleid en geholpen als aankoopmakelaar. Zo hebben we ook een mooi bod onderhandeld kunnen krijgen. We verhuizen straks met plezier en zonder zorgen naar ons nieuwe thuis. Niet alleen aanbevolen voor westelijk Zuid-Limburg, maar voor heel Zuid-Limburg! Dankjewel Laura! Alice en Seth
We hebben Laura ontmoet tijdens een van onze eerste bezichtigingen. Na een aantal bezichtigingen via verschillende makelaars, hebben we niet lang hoeven nadenken over wie we graag in ons team wilden hebben om de zoektocht naar een huis te verbeteren. Na de 'officiële' kennismaking hebben we Laura ingeschakeld als aankoop coach. Simpelweg een mooi concept om een doordacht bod uit te brengen, zonder jezelf in de gekte van de markt te verliezen. Vooral voor degenen die wel zelf de bezichtigingen kunnen regelen. Laura hanteert hele korte lijntjes via alle bekende kanalen, is kundig en ontzettend betrokken. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid