facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carina Calis Fotografie

Carina Calis Fotografie

Info

Liefdevol leg ik waardevolle momenten, emoties en geluk vast. Ik vertel jouw échte verhaal met mijn foto’s.

Geschiedenis

Mensen, relaties, de liefde, spontane situaties en bijzondere momenten vragen om echte fotografie. Ik vertel jouw échte verhaal met mijn foto’s. Liefdevol leg ik waardevolle momenten, emoties en geluk vast. Bijvoorbeeld als een prachtig vormgegeven fotoalbum met mooie herinneringen voor de rest van je leven.

Jullie emoties en de liefde op je trouwdag, die wil je graag later herbeleven en delen met familie en vrienden. Dus zoek je een trouwfotograaf die dat begrijpt en waarbij je je op je gemak voelt. Daarvoor kunnen jullie bij mij terecht. Ik leg jullie dag liefdevol vast: van het aankleden tot jullie ontmoeting, van spontane momenten, tot de kus en de openingsdans. Met mooie bruidsfoto’s van jullie geweldige huwelijksdag en een unieke trouwreportage of loveshoot. Ik zorg ervoor dat jullie optimaal kunnen genieten en maak prachtige beelden waar jullie graag over 30 jaar nog naar terugkijken.

Ook verzorg ik kortere fotoshoots op locatie met kinderen, gezinnen en zakelijke portretten. Afscheidsfotografie is wat ik erg mooi en bijzonder vind om vast te leggen. Juist die momenten zijn zo speciaal omdat je met je verdriet bezig bent en niet met de mensen om je heen. Een stukje verwerking.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Ik kijk er naar uit om kennis te maken.
Contact opnemen kan via [email protected] of bel 06-20823400

Adres: Goudhaver 33, 3755WC Eemnes
Telefoonnummer: 0620823400
Stad: Eemnes
Route: Goudhaver 33
Postcode: 3755WC


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CC Grafisch Ontwerp & Fotografie CC Grafisch Ontwerp & Fotografie 8 meter Carina, wist precies wat ik bedoelde en heeft perfect zorggedragen voor een mooi ontw...
Starten zonder Stoppen Starten zonder Stoppen 455 meter Starten zonder Stoppen
Recensies
Carina Calis heeft mooie foto's van ons bedrijf gemaakt voor de website. Zowel overdag als s'avonds zijn van het complete bedrijf, shop, wasstraten, pompen, stofzuigers, wasboxen fraaie beelden gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid