facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cargo Screeners

Cargo Screeners

Info

Cargo Screeners voorziet in het screenen van (on)veilige luchtvracht.

Geschiedenis

Cargo Screeners is een professioneel opgezet bedrijf dat zich volledig richt op het scannen van (on)veilige luchtvracht, waarbij alle benodigde disciplines om hoogwaardige dienstverlening te bieden ondergebracht zijn in één organisatie.

Cargo Screeners is een initiatief van Dennis te Nuijl en Pieter van Dijk, beide ruim 10 jaar actief op Schiphol. Het idee om Cargo Screeners te starten is ontstaan uit het feit dat regelgeving op het gebied van luchtvracht veiligheid per 29 april 2013 is verandert. Door deze veranderingen zal er een enorme toename ontstaan van onveilige vracht, waarbij het aanbod van scanmogelijkheden volgens Cargo Screeners niet toereikend zal zijn. Door het inzetten (en hanteren) van juiste scanmodaliteiten die aan de eisen van nu voldoen, zal onze dienstverlening zeker bijdragen aan een vlotte doorstroming van uw vracht.

Cargo Screeners beschikt op zijn strategisch gekozen locatie over een grote Dual view X-Ray machine, die pallets tot 150cm breed en maximaal 170cm hoog kan verwerken. Door de “dual view” technologie zal vracht slechts éénmalig door de machine gaan om een goed beeld te krijgen van de inhoud.
Naast het aanbieden van scannen middels X-Ray, is Cargo Screeners een samenwerkingsverband aangegaan met een betrouwbare leverancier van de explosieven speurhond. Ook voor het gebruik van deze scanmogelijkheid kunt u dus bij Cargo Screeners terecht.

Daarnaast behoort de inzet en het gebruik van de Itemiser bij Cargo Screeners tot de scanmogelijkheden. De Itemiser zal uiteraard worden gebruikt zoals de Koninklijke Marechaussee voorschrijft. Houdt u er bij deze methode daarom rekening mee dat verpakkingen opengemaakt dienen te worden om ook de inhoud te kunnen scannen.

Cargo Screeners is dé partner als het aankomt op betrouwbaar, snel en efficiënt scannen van uw (on)veilige luchtvracht!

Cargo Screeners Training & Consultancy B.V. is een professioneel training- en consultancy bureau dat zich specifiek richt op het geven van de vereiste trainingen voor het werken met luchtvracht, vluchtbenodigdheden en luchthavenbenodigdheden. Tevens geven we trainingen gericht op het werken in de luchtvracht- en de luchtvaartsector.

Cargo Screeners Training & Consultancy B.V. heeft zich ook gespecialiseerd in het geven van adviezen aan bedrijven die in de EU database geregistreerd willen worden. Met name de erkende luchtvrachtagenten en bekende afzenders, maar ook de leveranciers van vluchtbenodigdheden en leveranciers van luchthavenbenodigdheden helpen wij graag met het behalen van hun veilige status.

Onze trainingen zijn zeer praktijkgericht en sluiten perfect aan op de luchtvaart- en luchtvrachtbranche en zijn gebaseerd op de meest recente wet- en regelgeving. De diverse trainingen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs met jarenlange ervaring in de luchtvaart- en luchtvrachtsector. Wij werken bij voorkeur met kleine cursusgroepen om de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer te kunnen garanderen. Onze trainingen kunnen zowel inhouse (bij uw bedrijf) gegeven worden of bij ons (open inschrijvingen). Een extra toegevoegde waarde is dat wij een database bijhouden waarin al uw getrainde werknemers zijn opgenomen, op deze manier kunnen wij u tijdig informeren welke werknemer op welk tijdstip zijn cursus dient te herhalen.

De flexibiliteit van Cargo Screeners Training & Consultancy B.V. kenmerkt zich door het feit dat wij ook in avonduren en waar nodig in het weekend uw werknemers kunnen opleiden.

Adres: Shannonweg 27, 1118 LA Schiphol, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 020-4055230
Stad: Schiphol
Route: Shannonweg 27
Postcode: 1118 LA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 00:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Pieter van Dijk Cargo Screeners, EDD Schiphol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schiphol Express Schiphol Express 47 meter Druk zoals altijd ,maar was zo weer weg
SACO Groupair SACO Groupair 135 meter Neutral airfreight. Done well.
Independent World Services BV Independent World Services BV 178 meter Duurt best lang om te lossen maar zeer vriendelijk personeel.
Menzies World Cargo Menzies World Cargo 328 meter Ach werk gerelateerd dus.....
Swissport Swissport 693 meter Na een lange vlucht en checks om Nederland weer binnen te komen moet je wachten op je...
Airline Management Services BV Airline Management Services BV 1 km We are an independent GSSA that provides a full range of high quality cargo sales an...
VCK Logistics airfreight VCK Logistics airfreight 1 km Super vriendelijk onthaal..bakje koffie gehad..snel gelost..waren alle bedrijven,maar...
EPCOR BV EPCOR BV 1 km Hier werk ik.
KDS Cargo B.V. KDS Cargo B.V. 1 km Vertaald door Google Bistra laden Origineel Бистра загрузка
PMT PMT 2 km Na ontelbare problemen zullen wij onze medewerkers voortaan elders trainen. De organi...
EXSYN Aviation Solutions EXSYN Aviation Solutions 2 km Exsyn is een bedrijf met veel kennis en kunde, waarmee je uitstekend kan samenwerken!
Luggo Luggo 2 km De remote luggage oplossing binnen Europe. bagage check-in aan de deur en transport t...
Reismedia Reismedia 2 km Leuke werkplek
Schiphol Meet & Assist Schiphol Meet & Assist 2 km Whether you are arriving to, departing from or connecting through the airport, Schiph...
China Southern Airlines China Southern Airlines 2 km Annulering netjes terugbetaald
China Eastern Airlines China Eastern Airlines 2 km World-class hospitality with Eastern charm! Welcome aboard the official China Eastern...
Recensies
Helemaal TOP vriendelijke mensen die Alles in het werk stellen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen qua afhandeling.b
Je cargo laten screenen ...
Zeer snel actie van het personeel voor het laad/los gebeuren.
Vlotte afhandeling behulpzame vlotte mensen
Goede snelle service
Vertaald door Google U rijdt tot aan de slagboom, u belt aan, het hek gaat open, u parkeert op oprit 6 daar is een kantoor. Chauffeur aanwezig bij het laadvest en werkschoenen nodig Gebrek aan toiletten, pauzeren op het plein is niet mogelijk. Origineel Podjeżdżasz na szlaban.Dzwonisz dzwonkiem brama się otwiera.Parkujesz przy rampie nr 6 jest biuro. Kierowca obecny przy załadunku potrzebna kamizelka i buty robocze.Brak toalety nie można robić pauzy na placu.
Vertaald door Google Efficiënt papieren bij de hand en onder de oprit. ik raad aan Origineel Sprawnie papiery od ręki i pod rampa. Polecam
Vertaald door Google Het is ok Origineel Jest ok
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid