facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cargo Reisprodukten

Cargo Reisprodukten
"Koffers en tassen winkel op de mooie Steenstraat van Arnhem. Hier wordt nog ouderwets service, garantie en advies gegeven."
Adres: Steenstraat 41 , Arnhem 6828 CC, NL
Telefoonnummer: 026 445 8527
Stad: Arnhem
Route: Steenstraat 41
Postcode: 6828 CC



op zoek naar gerelateerd: Handgemaakte tassen Arnhem, Tassen winkel Arnhem Presikhaaf, Tassen Arnhem klarendal, Tassenwinkel Arnhem steenstraat, Koffers Arnhem, Cargotravelshop kortingscode, Tassenwinkel velp, Damestassen Arnhem
Recensies
Vandaag mooie zwarte leren tas gekocht.Heel goed geholpen.Vond het fijn dat de eigenaar met mij mee dacht om een keuze te maken.Ben ook blij dat de tas van Nederlandse ontwerper is.
Zeer onprofessioneel, ik keek naar een secrid portemonnee en kocht het niet. Toen ik hem bedankte en weg liep werd er gezegd " toch maar via ali expres kopen "!
Zeer klantvriendelijk met uitstekende service. Een tas waarbij na 2 jaar een rits kapot gaat wordt kostenloos vervangen. Aanrader als op zoek bent naar mooie tassen of andere reisaccessoires.
Wat een fijne winkel en een prettige eigenaar. Zeer kundig en behulpzaam. En gewoon, geen poespas. Zeer groot assortiment redelijk overzichtelijk en compact! uitgestald. Verwacht geen gelikte winkel met opdringerige verkoper met sjieke schoenen. Zoals ik zei, gewoon. Ik kwam voor een dure koffer die ik online gezien had, maar na zijn advies en uit-ge-breid vergelijken voor een goedkopere gekozen. Toen ie óók nog precies de goede portemonnee bleek te hebben waarvoor ik al bij verschillende winkels geweest was werd ik nóg blijer.
Vandaag twee Samsonite koffers gekocht bij deze winkel. Ontvangst en advies van de verkoopmedewerker was echt geweldig. Zeker een aanrader om hier een koffer of andere reisbenodigdheden te kopen.
Ik was op zoek naar een goede paraplu die ook bij harde wind heel blijft. Hier vind je merken als Knirps en Doppler. Natuurlijk kun je hier vooral goed terecht voor rolkoffers, schoudertassen en bijvoorbeeld cardwallets. Uitstekende voorlichting en een behoorlijke voorraad. De webwinkel ziet er modern uit.
Goede service. Het liep wat mis met mijn verzending en ze deden er alles aan om het nog tijdig in orde te krijgen. Ook zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!
Supersnelle topservice! Hier ga ik vaker kopen :-
Zeer behulpzaam oprecht Prachtige collecties
Erg goed geholpen. Veel ervaring, professioneel advies en mooie producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid