facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carglass Nederland

Carglass Nederland

Geschiedenis

Carglass® is onderdeel van Belron®, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing, actief in 34 landen. Met meer dan 50 vestigingen is er altijd een Carglass® bij u in de buurt. Maak snel en eenvoudig een afspraak om de autoruitschade te herstellen waar het u het beste uitkomt. Carglass® werkt samen met de meeste verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen voor u de financiële afhandeling met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Wij helpen honderdduizenden automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar weer op weg.



"Carglass® is onderdeel van Belron®, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing, actief in 34 landen. Met meer dan 50 vestigingen is er altijd een Carglass® bij u in de buurt. Maak snel en eenvoudig een afspraak om de autoruitschade te herstellen waar het u het beste uitkomt. Carglass® werkt samen met de meeste verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland. Wij regelen voor u de financiële afhandeling met uw verzekerings- of leasemaatschappij. Wij helpen honderdduizenden automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar weer op weg."
Adres: Parellaan 54, 2132 WS Hoofddorp
Telefoonnummer: +31880406125
Stad: Hoofddorp
Route: Parellaan 54
Postcode: 2132 WS


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Carglass Eindhoven, Carglass op locatie, Carglass Amsterdam, Carglass sterretje kosten, Carglass Den Haag, Carglass review, Openingstijden Carglass, Carglass Zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reco Autoschade Groep Reco Autoschade Groep 325 meter Al jaren een begrip in de omgeving van Hoofddorp voor uw autoschade, en sinds kort oo...
Recensies
Aan de andere recensies te zien ben ik niet de eerste die ontevreden is en zal ik ook vast niet de laatste zijn….. Zonder verzekerd te zijn mijn autoruit steentje tegen voorruit laten maken. Dit was een klein, bijna niet zichtbaar sterretje. Na het ‘maken’ ben ik met een barstje de deur uit gereden met het idee dat het verder opgelost en opgevuld was en geen kwaad meer kon. Helaas nu 2,5 week later is het helemaal doorgescheurd en kan ik mijn hele ruit laten vervangen. Of dit slechte reparatie of slechte voorlichting is geweest laat ik in het midden. Erg jammer.
Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen
Top service, vriendelijk personeel duidelijke uitleg. Binnen half uurtje klaar onder genot van koffie en gratis WiFi.
Ruit laten vervangen, alles prima. Heb me helaas ook een Nano coating laten aansmeren. En rijd nu al een week met een waas over de ruit en ging de automatische ruitenwisser telkens aan. Deze heb ik dus uit moeten zetten. Nu wil ik weten of en hoe deze coating te verwijderen is maar contact opnemen of een klacht indienen bij Carglass blijkt onmogelijk. Zonder Nano coating had de score zeker 4 sterren geweest.
Waanzinnig duur. Bij Glaz in Hoofddorp voor een derde van de prijs laten vervangen. Voor mij geen Carglass meer.
Een 10 met een griffel! Wat een prima service en uitstekende hulp en monteurs. Ik was te laat voor mijn afspraak, en eigenlijk hadden zij geen tijd om mij nog te helpen voor een nieuwe ruit inzetten, vanwege erg drukke planning. Maar toch namen ze de moeite mij te helpen en ook heel zorgvuldig en vlug ook nog. Uitstekende service en complimenten voor de monteurs, eentje had zich zelfs letterlijk in het zweet gewerkt om de ruit te kunnen vervangen. Ik hoop het niet dat ik weer ruitschade krijg, maar als dit wel het geval zal zijn ga ik zeker terug naar Carglas Hoofddorp.
Nette wachtruimte en personeel hightower was vriendelijk. In mijn geval kon de schade aan mijn voorruit niet gerepareerd worden te kleine schade maar er werd gewoon netjes uitgelegd waarom niet. Kritiek van andere mensen dat Carglass onnodig de voorruit wilt vervangen snap ik niet want ze mogen dat alleen doen na overleg met de verzekering en het sturen van fotos dus dat kunnen ze niet zomaar doen. Kon dat wel zonder overleg dan had ik graag mijn voorruit laten vervangen maar kon dus niet.
Wonderbaarlijk wist de monteur al zonder te kijken dat het sterretje van nog geen centimeter groot zo ontzettend heftig was dat er een nieuwe ruit in moest, want ja een vrouw weet toch niet dat dat gewoon gerepareerd kan worden. Gelukkig zou ik een originele nieuwe ruit krijgen, maar zonder logo. Bleek toch niet zo origineel te zijn als meneer aangaf. Gelukkig kon autotaalglas dit sterretje binnen een half uur repareren en was een nieuwe ruit niet nodig.
Nu ook kleine auto schade op deze locatie. Met de mobiele kas bus
Ik ben zeer tevreden over de reparatie. Daarnaast trof ik een zeer bekwame en ook gezellige medewerker. Praten over autos, en het half uur was voorbij. Top klasse mannen!Service: Autoruitreparatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid