facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carfema

Carfema

Info

Carfema, hèt autopoets bedrijf in Zoetermeer wat bekend staat om Exclusieve Detailers die kwaliteit als standaard in hun werk hebben.

Geschiedenis

Carfema, het autopoetsbedrijf in Zoetermeer wat bekend staat om Exclusieve Detailers die kwaliteit als standaard in hun werk hebben.

Van een Suzuki Celerio tot aan een Lamborghini Veneno, wij dragen zorg voor het maximaal haalbare resultaat van uw voertuig. Met drie generaties binnen ons autopoetsbedrijf zijn wij al ruim 35 jaar actief in de autobranche. In de eind jaren ’70 begonnen met volledig onderhoud van Brandweer/Politie voertuigen, heden vandaag uitgegroeid naar het volledig detailen van voertuigen voor de veeleisende klant.
Als bedrijf staan we dan ook garant voor vakmanschap en ambacht.



"Carfema, hét autopoetsbedrijf in Nederland wat bekend staat om zijn Exclusieve detailers die kwaliteit als standaard in hun werk hebben."
Adres: Platinastraat 54, 2718RZ Zoetermeer
Telefoonnummer: 0797850366
Stad: Zoetermeer
Route: Platinastraat 54
Postcode: 2718RZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuningparts b.v. Tuningparts b.v. 1 km Vertaald door Google Goede service. A-merken. Origineel Good service. A-brands.
D&B Inbouwstation D&B Inbouwstation 2 km Helemaal goed. Snelle service, goede info vooraf en een waanzinnig geluid nu in m'n a...
AutoLiefde AutoLiefde 2 km Winston levert echte Autoliefde, vakmanschap, klantgerichtheid en geeft uitgebreide a...
Recensies
Ook voor motoren is Carfema zeker een aanrader! Super resultaat, verstand van zaken, goede uitleg en fijne communicatie. Top!
Zeer prettig geholpen en auto lakschade opgelopen bij wasbox keurig hersteld met uitgebreide poetsbeurt, leuk familie bedrijf om trots op te zijn, top ga zo doorService: Autoschade herstellen
Super bedrijf! Kom hier vaker! Mark is een top gozer. Mijn volgende sport auto word weer hier professioneel schoongemaakt en in de glass coating gezet....
Gebeld en ik mocht gelijk langskomen. Halfuur later weer op de weg! super vriendelijke mensenService: Autoschade herstellen
Heel netjes en snel gewerkt, voor een scherpe prijs. Top gedaan.
Ik ben hier prima en uiterst vriendelijk geholpen in verband met een lakschade. Een aanrader.
Professionele aanpak door mensen die passie hebben voor waar ze mee bezig zijn. Dit merk je als klant. Onze caravan is tot in de puntjes verzorgd. Hij is weer als nieuw nadat we ermee door te dichte coniferen hebben gereden. Het is niet goedkoop maar dan ook echt niet te vergelijken met een wasstraat. In zo'n groot object zitten veel man-uren. Alle waar naar zijn geld en dit is echt duurzaam voor je spullen zorgen. Over twee weken mijn auto brengen voor een uitgebreide behandeling, maar dan zelfs met een guard-finish erover heen. Ik kijk er al naar uit.
Na 2 weken met de auto op vakantie te zijn weggeweest was het tijd voor een flinke schoonmaak beurt. Bij thuis komst gelijk via Google een auto-poetsbedrijf in de buurt opgezocht en zodoende kwam ik bij Carfema terecht. De volgende dag naar Carfema toe, en wat me hier opviel was de vriendelijkheid maar ook zeker de kennis en vakmanschap van de heren, je merkt gewoon aan het personeel dat dit hun passie is ! De auto was weer een pareltje toen hij klaar was, onze andere auto hebben we daarom ook gelijk maar laten doen bij Carfema ... Top service, Top kwaliteit, Top Glans ! Voor ons niks anders meer dan Carfema !
Heren bedankt voor de goede zorg! Ik heb op mijn achterbank smerige vis olie laten vallen, in paniek bij carfema terecht gekomen. Ze hebben de achterbank schoongemaakt. Heel erg bedankt voor jullie liefde voor het vak. Kan niks anders zeggen als, wat je doet krijg je terug. Heel veel groetjes van de familie Madar !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Carfema met het openbaar vervoer


Bleiswijk, Vernispad 350 meter
170
Bleiswijk, Vernispad 350 meter
170
Zoetermeer, Radonstraat 460 meter
170
Zoetermeer, Radonstraat 460 meter
170

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid