facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Careyn Maria-Oord

Adres: Herenweg 69, Vinkeveen
Telefoonnummer: +31297219319
Stad: Vinkeveen
Route: Herenweg 69



op zoek naar gerelateerd: Bezoek Mariaoord, Poldermolen Vinkeveen, Maria-Oord Vinkeveen bezoektijden, Careyn Thuiszorg, Maria-Oord Vinkeveen corona, Herenweg 69 Vinkeveen, Careyn vacatures, Kerkelanden Vinkeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maria Oord Maria Oord 25 meter Revalidatie afdeling 2 , wat een fantastische mensen , gaan voor je door het vuur .
Recensies
Ik ben net thuis na revalidatie heupoperatie. Zusters, schoonmakers en vrijwilligsters waren super vriendelijk en behulpzaam. Er werd goed naar je geluisterd niet als een oude zeurpiet behandeld. 1 ster minder voor het eten - niet zo bijzonder en altijd bakjes vla als toetje en geen airco. Hulp van fysiotherapeuten heb ik ook heel erg gewaardeerd!
Ik ben heel erg tevreden over het verblijf van mijn schoonmoeder op dit moment. Het personeel gaat er voor de volle 100% voor. Mijn schoonmoeder verblijft er nog steeds gebouw 5 maar gaat helaas hard achteruit.Update: 20 Januari 2022 is Mevrouw v/d Star op 86 jarige leeftijd overleden Ik heb verpleeg werk onderschat besef ik mij maar wat zijn dit in mijn ogen helden. Dank jullie wel voor alle goede zorg.
Bizar hoe slecht ze hier voor mijn opa hebben gezorgd. Slechte communicatie, zeer slechte persoonlijke verzorging en onaardige personeelsleden niet allemaal. Hele familie heeft er een naar gevoel aan over gehouden.
Wel een ontstellend naargeestig huis. Ik moest huilen maar kon gelukkig even in de kerk en later bij AH zitten, want binnen wachten op mijn bus.zonder enige vorm van gezellige kunst, niks. Deze architect verdiient een cel in de hel met een kapot drumstel. Hierna ernstige griep verschiinselen die al 2 weken duren.
Was leuk hier, zegt Herman van Frontier!
Revalidatie afdeling 2 , wat een fantastische mensen , gaan voor je door het vuur .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Careyn Maria-Oord met het openbaar vervoer


Vinkeveen, Kerklaan 90 meter
121
126
130
526
Vinkeveen, Kerklaan 100 meter
121
126
130
526
Vinkeveen, Maria-Oord 120 meter
526
Vinkeveen, Maria-Oord 130 meter
526
Vinkeveen, Viaduct 360 meter
121
126
130

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid