facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CareRatio

CareRatio

Info

Met diepgaande kennis op het gebied van zorgprocessen, ICT-systemen én bedrijfskunde zorgt CareRatio voor gezonde processen.



"Wij zijn CareRatio. Met onze specialisten én het gebruiksvriendelijke ECD van Pluriform Zorg ondersteunen wij zorginstellingen bij het optimaal inrichten van hun zorgprocessen. Van grote tot kleine organisaties, voor iedereen hebben wij een oplossing die je echt helpt om je werk te doen. Vanuit onze passie willen wij de zorg elke dag een beetje beter maken. Daarom staan we altijd voor je klaar en werken wij exclusief met Pluriform Zorg; een hoogwaardig ECD dat efficiënt, effectief en flexibel is. Onze consultants helpen je, op locatie en op afstand, bij de duurzame inrichting van jouw zorgprocessen. Zo zorgen we dat jouw organisatie beantwoordt aan de uitdagingen van vandaag én die van morgen. Dat noemen wij zorg voor gezonde processen."
Adres: Bunschoter Veenkamp 18, 3751 JD Bunschoten
Telefoonnummer: 033 202 2774
Stad: Bunschoten
Route: Bunschoter Veenkamp 18
Postcode: 3751 JD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Datalon Datalon 215 meter
OfficeBox OfficeBox 748 meter Prima IT-partner. Goede ondersteuning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid