facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Careander Wooncentrum de Bongerd

Careander Wooncentrum de Bongerd

Geschiedenis

De Bongerd is een woonvoorziening van Careander. Het is een wooncentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Het bestaat uit een hoofdlocatie aan de Reeënlaan, midden in een woonwijk en een nevenlocatie aan de Bisschopweg aan de rand van Lunteren. Ook woont er nog een aantal cliënten in een 4-tal huurwoningen in Lunteren.
Op de hoofdlocatie zijn 2 groepen: De Appel en Het Klokhuis. Ook zijn er 4 appartementen – de bewoners van deze appartementen eten op een aantal dagen gezamenlijk op De Peer.
De Peer wordt overdag gebruikt voor dagbesteding voor mensen die niet meer buiten de deur werken.

De cliënten van de hoofdlocatie en de nevenlocatie van de Bongerd krijgen 24-uurs begeleiding. Dit betekent dat zij dag en nacht een beroep kunnen doen op de begeleiding. De cliënten van de huurwoningen en de appartementen wonen meer zelfstandig maar kunnen ook altijd een beroep doen op de begeleiding.
Ook wordt er ambulante begeleiding gegeven wanneer mensen nog in de thuissituatie wonen.

De cliënten worden begeleid bij het onderhouden van hun sociale contacten en het deelnemen aan activiteiten. Een deel van de cliënten heeft dagbesteding of werk buitenshuis en een deel is meer op het wooncentrum omdat ze parttime werken of al met pensioen zijn.

De Bongerd heeft een eigen keuken en een kok in dienst die door de weeks voor alle cliënten kookt. In het weekend kookt de begeleiding.

Wanneer je meer wilt weten over de Bongerd, kun je altijd contact opnemen (telefoon 0318-483949). Wanneer je zou willen wonen op de Bongerd kunt je je aanmelden via het Zorgloket van Careander in Harderwijk, telefoon 0341-467820.

Adres: Reeënlaan 57, 6741 AW Lunteren
Telefoonnummer: 0318-483949
Stad: Lunteren
Route: Reeënlaan 57
Postcode: 6741 AW



op zoek naar gerelateerd: Bongerd appartementen Lunteren, Careander locaties, Careander 't Harde, Appartementen Reeënlaan Lunteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Network Business Events Network Business Events 148 meter Organisatiebureau voor de verkiezing van de ondernemer van het jaar. Geweldig concept...
Hardeman Vloerbewerking Hardeman Vloerbewerking 760 meter Super betrouwbaar bedrijf. Komen afspraken na. Goede vakmensen op de werkvloer.
Peerdsturen Peerdsturen 2 km Super puzzel men rit gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid