facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Care4Kids Event

Care4Kids Event

Info

Care4Kids Event

Geschiedenis

Het Care4Kids Event is een gratis verwenweekend voor gezinnen met een zorgvraag dat jaarlijks wordt georganiseerd op Vakantiepark Landgoed Old Heino, tijdens het laatste weekend van september. Care4Kids voorziet dan in een (aangepaste) vakantiewoning, maaltijden, en een gevarieerd en vrijblijvend activiteitenprogramma voor jong en oud en (medische) zorg op maat.

Aanmelden voor Care4Kids Event Heino
Aanmelden kan ieder jaar van 1 februari tot 1 mei voor het Care4Kids Event Heino in September van datzelfde jaar. Voorwaarde voor deelname is dat minimaal één gezinslid een zorgvraag heeft en dat het gezin niet eerder heeft deelgenomen. Inschijving is helaas geen garantie voor deelname. Aangezien er jaarlijks meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, geschiedt dit op basis van loting.

Adres:
Stad: Heino


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid