facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Care4Dogs Emmeloord

Care4Dogs Emmeloord
Adres:
Telefoonnummer: 0611859062
Stad: Emmeloord



op zoek naar gerelateerd: Care for Dogs IJsselmuiden, Puppy cursus IJsselmuiden, Spiegelen met honden, Workshop spiegelen met honden, Puppycursus Kampen
Recensies
Suzanne ervaren wij als een zeer betrokken trainer. Ze bereidt onze hond voor als assistentiehond voor onze dochter. Suzanne heeft een praktische aanpak, legt het hondengedrag en hoe daarmee om te gaan helder uit. Ze heeft oog voor welzijn van de hond én baas. Ze staat altijd voor ons klaar en...heeft humor!
Ik zou foto's kunnen delen, maar beter van niet. Dit heeft niets met een uitlaatservice te maken! Honden worden even los gelaten in een stukje afgegaasd weiland bij een paardenpension.
Wat fijn dat er zo'n goede oplossing is gekomen voor de uitlaat! Altijd het beste voor het dier. Jammer dat er zoveel mensen zich bemoeien met zakelijke kwesties die ze niks aan gaan. De kwaliteit van zorg is top!
Daar zou ik nooit mijn honden naar toe brengen of laten halen.Klein grasveld waar ze mogen lopen waar ook nog een hoge berg aarde in ligt.Een honden uitlaat service verwacht je toch v dat ze een stuk kunnen lopen of rennen.
Goede puppytraining gehad voor onze hond! Zeer tevreden over
Super! Geweldig om samen aan de slag te gaan. Een feestje voor hond en eigenaar!
De honden worden in een "wei" bij paardenpension wezenberg gegooid en dat noemen ze uitlaten!!!
Super begeleiding, heel lief ook met de honden
Hele leuke en leerzame puppy cursus gevolgd bij Care4dogs!
Schat van een vrouw. Een absolute topper . Echt iemand die haar vak verstaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid