facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Care2Care

Care2Care

Info

Care2Care

Geschiedenis

Care2Care is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk opgericht voor en door zorg- en welzijnsorganisaties.
We zijn er voor alle organisaties in ons werkgebied ongeacht de omvang of signatuur. Door samen te werken is er veel voordeel te behalen voor de sector in zijn geheel.
Care2Care werkt samen met participerende organisaties in zorg en welzijn aan een evenwichtige arbeidsmarkt. Voor nu en in de toekomst.

Care2Care zorgt ervoor dat de regionale arbeidsmarkt nu en in de toekomst zo goed mogelijk aansluit bij de behoeften van haar participanten. We ondersteunen participerende organisaties bij het op peil brengen en houden van de kwaliteit van hun medewerkers en het invullen van hun vacatures. Bovendien werken we samen aan kennisontwikkeling van de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. We zijn dan ook hét regionale arbeidsmarkt-kennisnetwerk.

Groot gezamenlijk belang
Care2Care is een stichting, opgericht door en voor zorg- en welzijnsorganisaties. Het zorgen voor een
gezonde arbeidsmarkt in onze sector is immers een gezamenlijk belang. Gelukkig zien steeds meer organisaties in dat gezamenlijk optreden een duidelijke meerwaarde heeft. Want alleen samen kun je:
• zorgen dat er ook in de toekomst voldoende en goed personeel wordt opgeleid;
• voorkomen dat medewerkers gedemotiveerd het werkveld verlaten;
• zorgen dat het werkveld voor nieuwe toetreders op de arbeidsmarkt een aantrekkelijk imago heeft.

Kennis delen
De diensten en producten die Care2Care aanbiedt, komen voort uit ideeën en vragen van zorg- en welzijnsorganisaties. Via regionale netwerken verbindt Care2Care deze organisaties met elkaar. Het is de ideale manier om op een laagdrempelige manier contacten te leggen met collega-organisaties, kennis te delen en gezamenlijk initiatieven op te pakken.

Participeren
Alle zorg- en welzijnsorganisaties in ons werkgebied kunnen zich aanmelden. Iedere participant is voor Care2Care van even groot belang; klein of groot, organisaties van alle gezindten, we maken geen onderscheid. We werken vraaggericht en gaan altijd uit van de specifieke kenmerken van de organisatie voor wie we werken. En waar dit meerwaarde biedt, brengen we participanten samen.

Adres: Noordkade 64, 2741EZ Waddinxveen
Telefoonnummer: (0182) 35 60 30
Stad: Waddinxveen
Route: Noordkade 64
Postcode: 2741EZ



op zoek naar gerelateerd: Werkgeversorganisaties Zorg en Welzijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scouting Sint Victor Waddinxveen Scouting Sint Victor Waddinxveen 296 meter Een superleuke Scoutingvereniging, waarin jeugdleden, leiding en bestuur samen een fa...
TOOS/ Curves turnteam divisie 123 TOOS/ Curves turnteam divisie 123 385 meter Dames Turnteam van Dans- en Turnvereniging Toos
Souburgh Souburgh 927 meter Klein maar fijn zorgcentrum voor verzorging en verpleeghuiszorg.
Stichting Shwachman Diamond Syndroom Nederland Stichting Shwachman Diamond Syndroom Nederla... 2 km Het Shwachman Diamond Syndroom (SDS) is een zeldzame erfelijke aandoening. Voor zover...
Recensies
Onstabiel bedrijf. Veel personeelswisseling en geen stabiliteit. Willen en beloven veel maar er komt weinig daadwerkelijk op de markt. Onze keuze is om niet samen te werken met deze partij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid