facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Care for Weight - Natasja de Weerd

Info

Care for Weight
Meppelerweg 4, Zuidwolde

Geschiedenis

Mijn naam is Natasja de Weerd, ik ben gediplomeerd Gewichtsconsulent en afgestudeerd Bewegingswetenschapper.

Een gezond gewicht bereiken en behouden is niet voor iedereen eenvoudig. Ik wil je graag helpen om met de juiste voeding en beweging een levensstijl te ontwikkelen die in jouw dagelijkse leven past. “Gewoon doen!” is de methodiek waarmee ik je coach. Het “Gewoon doen!” cursusboek is gebaseerd op normaal eten, drinken en bewegen. De nadruk ligt op ‘gewoon’ maar vooral ook op ‘doen’. Samen bepalen we de doelen. Jij wordt de uitvoerder en ik ben jouw coach.

Met werkgevers maak ik een compleet plan op maat om de vitaliteit van het personeel te bevorderen. Fitte, vitale medewerkers zijn minder vaak ziek en kosten daardoor minder geld. Ik adviseer werknemers omtrent een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Dit doe ik zowel individueel als in groepsverband met behulp van het “Gewoon doen!”-cursusboek. Het ziekteverzuim gaat omlaag. Dat is de bedoeling; preventief kosten besparen.

Bent u 60+ en wilt u op een gezonde manier oud worden? Geef u dan op voor de cursus “Eet je fit!”. Samen met Marcia Bloemberg (we hebben beide de specialisatie Ouderen) leren wij u van alles over voeding en beweging in relatie tot uw gezondheid, lichaamsgewicht, botontkalking, cholesterol, hoge bloeddruk en nog meer. Wilt u liever individueel begeleid worden dan kan dit natuurlijk ook.

In voorbereiding op een (halve) marathon, triatlon, wielerwedstrijd of ander sportevenement? Weet je niet wat je moet eten om deze uitdaging goed te volbrengen? Goede voeding voor sporters zorgt voor betere prestaties, beter herstel en minder kans op blessures. Ik kan je hier bij helpen. Maak vrijblijvend een afspraak en ik leg je uit hoe deze begeleiding in zijn werk gaat.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.



Ik hoop je snel te spreken,

Drs. Natasja de Weerd

Bewegingswetenschapper – Gewichtsconsulent

PRIJZEN
Intake (60 minuten), incl. cursusboek € 65,-
Vervolggesprek (30 minuten) € 29,95
Weegconsult (15 minuten) € 15,-
Duo consulten (40 minuten) € 40,-

Gewichtsconsulent aan huis: Ik begeleid ook mensen die niet goed ter been zijn of geen vervoer. Onder mijn begeleiding kunnen mensen op een verantwoorde manier werken aan een betere leefstijl, waardoor ze een beter gewicht bereiken en behouden, zonder een dieet te volgen.

Kosten: Intake (60 minuten) inclusief cursusboek €70, vervolgconsulten (30 minuten) €35. Dit zijn de prijzen binnen Zuidwolde. Buiten Zuidwolde worden reiskosten in rekening gebracht.



Coachingstraject

Allereerst doe ik de intake, ik wil je beter leren kennen, ik wil graag weten hoe je eetpatroon er op dit moment uit ziet. Wat doe je aan lichaamsbeweging? Heb je al veel diëten gevolgd? Welke klachten heb je etc. Ik laat je het “Gewoon doen!”cursusboek zien waarmee ik je ga begeleiden. We bespreken de kosten van de consulten.

Als de begeleiding niet is wat je ervan had verwacht dan kost de intake je niks en nemen we afscheid van elkaar.

Als de begeleiding je wat lijkt ga ik je wegen, we bepalen je BMI, vetpercentage, spiermassa en dan gaan we doelen stellen. Ik noteer al je gegevens. Je krijgt van mij een voorbeelddagmenu mee dat bij jou past. Gedurende de begeleiding kan dit menu ook aangepast worden,op maat gemaakt voor jou.

Tijdens de vervolgconsulten nemen we een deel uit het boek door. Ook zal ik je vragen opdrachten te doen. Ik wil je leren waarom je moet eten en wat je om welke reden moet eten.

Op de site http://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html kun je ook nog even bekijken of je de consulten vergoed krijgt van je zorgverzekeraar. Ik ben BGN-Gewichtsconsulent en er zijn zorgverzekeraars die de consulten vergoeden in de aanvullende pakketten. Zeker de moeite waard om dit even uit te zoeken.


Adres: Meppelerweg 4, 7921 VP Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0647898700
Stad: Zuidwolde
Route: Meppelerweg 4
Postcode: 7921 VP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 15:00
Dinsdag: 08:30 - 15:00
Woensdag: 08:30 - 12:00
Donderdag: 08:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
3Care Cell Protection 3Care Cell Protection 476 meter Fijne mensen met veel kennis die ze op een prettige wijze delen. Veel van hen geleerd...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Care for Weight - Natasja de Weerd met het openbaar vervoer


Zuidwolde, Busstation 160 meter
134
231
31
34
Zuidwolde, Molenweg 170 meter
134
31
34
Zuidwolde, Molenweg 240 meter
134
31
34
Zuidwolde, De Marsen 480 meter
31
Zuidwolde, De Marsen 490 meter
31

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid