facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caravancentrum van Voorthuizen

Caravancentrum van Voorthuizen
Adres: De Hooge Hoek 1, 3927 GG Renswoude, Nederland
Telefoonnummer: 0318 571 364
Staat: Utrecht
District: Renswoude
Stad: Renswoude
Route: De Hooge Hoek
Huisnummer: 1
Postcode: 3927 GG


Openingstijden

maandag: 09:00–17:30
dinsdag: 09:00–17:30
woensdag: 09:00–17:30
donderdag: 09:00–17:30
vrijdag: 09:00–17:30
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
In tegenstelling tot veel vijf sterren reviews heb ik toch een andere ervaring. De dame in kwestie geeft mij verkeerde tentstokken mee omdat ik de verkeerde naam voor de stokken had genoemd. Wel kocht ik er bevestigen bij voor aan de caravan zodat ze met een beetje meedenken had kunnen bedenken dat ik andere had moeten hebben. Nu moest ik terug wat me 15 euro extra brandstof heeft gekost en als dank mocht ik 4 euro bij betalen. Kijk dan snap je er dus als ondernemer niets van. Dus ik denk dat je bij de aanschaf van een caravan die vijf sterren krijgt. Maar bij accessoires voor 140 euro niet zo belangrijk meer bent. Gelukkig hoef ik er nooit meer heen.
Goede caravan dealer, heeft in de winkel een ruime keus aan producten voor je caravan.nMooie caravans in de showroom.nVriendelijk behulpzaam personeel
Wat een verademing om een keer een bedrijf te treffen wat de “ ouderwetse” klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel heeft.nNiets was te veel, alle vragen die wij hadden werden beantwoord.nZe hebben kennis van zaken, denken met je mee , komen hun woord na en helpen met het zoeken naar oplossingen indien nodig.nSpeciale dank aan Stefan voor de prettige begeleiding tijdens de aankoop van onze nieuwe caravan.nAl met al als U op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte caravan bent U bij Caravancentrum van Voorthuizen aan het goede adres.
Door schade moesten allebei de lange zijkanten van onze LMC caravan vervangen worden. De mensen van van Voorthuizen hebben dit heel erg netjes gedaan. Het resultaat is geweldig en niet van nieuw te onderscheiden. Klasse werk hebben jullie geleverd. Super bedankt allemaal.
Een fijn bedrijf waar je netjes geholpen word.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid