facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caravancentrum Karsten

Caravancentrum Karsten

Info

Caravancentrum Karsten is gespecialiseerd in stalling, verkoopbemiddeling en BOVAG onderhoud.

Geschiedenis

Caravancentrum Karsten is onderverdeeld in drie afdelingen:
- Karsten Caravanstalling
Hier kunt u terecht voor de stalling van uw caravan, camper, boot of vouwwagen
- Karsten Caravanmakelaardij
Is gespecialiseerd in verkoopbemiddeling voor toercaravans. Bent u op zoek naar een occasion of wilt uw caravan graag laten verkopen? Dan bent u hier aan het juiste adres.Meer informatie vindt u op de website www.caravanmakelaardij.nl.
- Karsten Servicecenter
Is gespecialiseerd in BOVAG onderhoud aan caravans. U kunt hier dus terecht voor het laten uitvoeren van de bekende BOVAG Onderhoudsbeurt.



"Karsten Caravanmakelaardij is gespecialiseerd in particuliere caravan verkoop. We helpen u bij de taxatie en promotie om uw caravan zo snel mogelijk te verkopen.Maak kennis met onze dienstverlening op no cure no pay basis. Meer informatie vindt u op de website of bel 0229 - 261 635."
Adres: Noorderdracht 59, 1696 AC Blokker
Telefoonnummer: 0229-261635
ln.netsrakmurtnecnavarac@ofni
Stad: Oosterblokker
Route: Noorderdracht 59
Postcode: 1696 AC



op zoek naar gerelateerd: karsten caravan openingstijden, karsten caravanmakelaardij openingstijden, karsten caravanmakelaardij, noorderdracht, oosterblokker, karsten caravan appelscha, karsten campers, verkoop caravans, caravans hoorn, caravanstalling oosterblokker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga de Zonnetuin Yoga de Zonnetuin 213 meter Hele fijne yogalessen gevolgd bij Yoga de Zonnetuin!
Besseling Group Besseling Group 931 meter Vertaald door Google Vriendelijk personeel, snel laden, alles is op een hoog niveau. ...
Natuurlijk Yoga & Olie Natuurlijk Yoga & Olie 1 km Hele fijne yogalessen gevolgd bij Yoga de Zonnetuin!
Heertjes Heertjes 1 km Goed werk voor een betaalbare prijs. luxe kinderbedden en meubels. Stuur bij interes...
Recensies
Goed en deskundig personeel onze caravan er verkocht en net weer een gekocht niet de aller goedkoopste maar wel eerlijke kwaliteit
Vriendelijk ontvangst! Helaas was de caravan niet wat WIJ ervan verwachtte
Onze caravan was gewoon binnen een week verkocht tegen een goede prijs. Ze zijn oplossings gericht en vriendelijk. Alles wordt netjes en snel afgehandeld. We zijn zeer blij met ze. Echt een aanrader.
Onze caravan is binnen 1,5 week verkocht afgelopen maand door Karsten Caravan Makelaardij. Altijd prima service gehad de afgelopen jaren en goede communicatie, bedankt daarvoor. Aanrader!
Prima service. Goede uitleg over wat er moet gebeuren aan de caravan en wat er aan is gedaan en hoe. Vriendelijk, meedenkend en toegankelijk personeel. Vaktechnisch goed op de hoogte.
Klantvriendelijk. Heel correct in de communicatie. Ontvangstruimte kan iets professioneler.
Vriendelijke ontvangst. Alle tijd om rustig te kijken voldoe de uitleg. Helaas was de camper niet geheel wat ik zocht
Hier kun je prima terecht voor de aankoop van een caravan! Erg vriendelijk geholpen door Patrick en team
Hele goede caravanstalling. Doen ook reparatie en onderhoud. Professioneel
In het voorjaar van 2021 hebben wij hier ons eerste caravan gekocht en we zijn prima geholpen! Wij maken tevens gebruik van de stalling en de ophaal en brengservice verloopt soepel. Netjes gewassen, banden opgepompt bij de eerste afhaalafspraak en er loopt altijd wel iemand rond voor advies over reparaties en onderhoud. Voor ons dik in orde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid