facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caravan T68 - Ameland

Caravan T68 - Ameland

Info

Vakantie op Ameland? Wij hebben compleet ingerichte stacaravan voor 4 tot 6 personen met terras te huur op Klein Vaarwater.

Geschiedenis

De stacaravan staat in de duinen aan het eind van de camping. Hij staat dicht bij de doucheruimte en een speeltuintje. Binnen is een compleet ingerichte woon-eetkamer met een comfortabele bank en 2 fauteuils. In de grote salontafel vindt u boeken, spelletjes en tijdschriften. Verder staat er een TV met kabel, een gaskachel en een eettafel met 4 stoelen.
De caravan beschikt over een kompleet ingerichte keuken met de volgende apparatuur.
fornuis,
koffiezetapparaat,
waterkoker,
koelkast met vriesvakje
combimagnetron

In de badkamer is een douche, wastafel met planchet en badkamerkast met spiegel en toilet aanwezig. Verder beschikt de caravan over een strijkplank en strijkijzer. Ook is er een haardroger en naaigarnituur aanwezig. Er zijn 2 gratis zwemkaartjes voor het zwembad ‘De golf’.

2 Slaapkamers
1 tweepersoonsslaapkamer (1.40 x 2.00m) met 2 dekbedden 1 matras
1 slaapkamer met 2 bedden ( 70 x 1.90m) 2 dekbedden
In de ouderslaapkamer is er veel opbergruimte voor uw kleding hang en leg. In de 2de slaapkamer zit een kleine kast met hang/leg.

Buiten
Buiten vindt u een afgeschermd terras door windschermen en bomen. Het is een beschut plekje. In het schuurtje bevindt zich een wasmachine met droogmolen. Ook kunt u gebruik maken van de 2 fietsen met verlichting en versnellingen en het tuinmeubilair.
U kunt uw auto op eigen terrein parkeren. Verder is er ruimte om een tent neer te zetten. De caravan is geschikt voor maximaal 6 personen.

Er is een nieuw gebouwde doucheruimte op nog geen 10 meter van de caravan.
Op Klein Vaarwater wordt in het hoogseizoen veel geregeld voor kinderen. Verder is er een zwembad, supermarkt, restaurant, bar, bowling en nog veel meer.

Prijzen voor volledige week
27 april - 29 juni 265 euro (vakanties 365 Euro)
29 juni - 31 augustus 465 euro
8 september - 22 september 365 euro
22 september - 13 oktober 265 euro
12 oktober - 26 oktober 365 euro

Adres: Leeg Vaarwater Weg, 9164 MA Buren, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0622641961
Stad: Buren
Route: Leeg Vaarwater Weg
Postcode: 9164 MA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trampolineland.nl Trampolineland.nl 45 km Snelle behandeling door de winkel, trage levering door de transportfirma.
Boomhut Ameland Boomhut Ameland 154 km Voor een heerlijke en ontspannen vakantie in onze luxe en compleet ingerichte chalet ...
Villa Kakelbont Villa Kakelbont 154 km Villa Kakelbont is een chalet, te huur voor 5 personen op Ameland.
Chalet De Strandgaper T76 Ameland Chalet De Strandgaper T76 Ameland 154 km Mooie bungalow/chalet. Fijne bedden en goed ingericht en van alle gemakken voorzien. ...
Seazon Vakanties op Ameland Seazon Vakanties op Ameland 154 km Leuk eiland voor een paar dagen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid