facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caravan Service Oost Nederland

Caravan Service Oost Nederland

Info

Al meer dan 25 jaar is Caravan Service Oost Nederland de specialist in onderhoud en schadereparatie aan caravans en campers.



"Caravan Service Oost Nederland is sinds 1997 de specialist in onderhoud en schadereparatie aan caravans en campers. Het is een kleinschalig bedrijf waar persoonlijke aandacht en flexibiliteit nog vanzelfsprekend zijn. De werkzaamheden worden door een klein team uitgevoerd.Het bedrijf is gecertificeerd door de BOVAG en heeft zelfs het schadecertificaat. Bovendien zijn we geselecteerd caravanschadehersteller voor diverse verzekeringsmaatschappijen.Het bedrijf is gevestigd in Wehl, gemeente Doetinchem, gelegen nabij de A 18 en op de grens van de Achterhoek en de Liemers.Caravan Service Oost Nederland heeft alle benodigde kennis en apparatuur in huis om professioneel te kunnen werken ondanks de omvang."
Adres: Plakslagseweg 1 B, 7031GM Wehl
Telefoonnummer: 0314 682 437
Stad: Wehl
Route: Plakslagseweg 1 B
Postcode: 7031GM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 12:30
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Caravan Service Oost Nederland kan ik iedereen aanbevelen. Kom er al jaren en wordt goed geholpen. Onderhoud en reparaties worden goed uitgevoerd. Prijsafspraken zijn duidelijk. Je komt naderhand niet voor verrassingen. Kortom goed adres.
Goede service en duidelijke uitleg top!!
Ze leveren mooi en goed werk... Vriendelijke personeel.
Geweldig bedrijf met veel aandacht voor de wensen van de klant.
Een top service kan niet anders zeggen !!! Je wordt er fantastisch geholpen en de mensen zijn erg vriendelijk!! Een echte aanrader !!
Betrouwbare werkplaats,goed overleg met de klant over de evt.reparaties en kosten.kortom weer met een veilig gevoel op vakantie.
Prima bedrijf, prettige en vriendelijke medewerkers. En: uitstekend werk wordt afgeleverd
Prima en fijn no nonsens bedrijf met kennis van zaken. Gewoon top.
Nette, deskundige service. Caravan in onderhoud en bodem van de caravan netjes gerepareerd. Geen onverwachte kosten.
Prima service, en kon de aanhanger geheel nagekeken eerder ophalen dan afgesproken. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid