facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caravan Centrum van der Wal

Caravan Centrum van der Wal

Info

voor al uw onderhoud/ keuringen en opbouw van onderdelen aan uw Caravan/Camper of Aanhanger

zoals bijvoorbeeld een mover of zonnepanelen.

dan bent u bij ons aan het juiste adres!



"DKW Caravans is een familiebedrijf gespecialiseerd in caravans & kamperen. Een totaaloplossing voor kamperen met de caravan. Van showroom tot werkplaats. Van kampeerwinkel tot advies."
Adres: Tjalke van der Walstraat 38A, 8723 CA Koudum
Telefoonnummer: 0652386783
Stad: Koudum
Route: Tjalke van der Walstraat 38A
Postcode: 8723 CA


Recensies
Hier word je steeds vriendelijk onthaald en geholpen! De service is op alle gebied perfect, zowel de verkoop, dienst naverkoop, begeleiding met wat je nodig hebt om uit de voeten te kunnen met je caravan, tips en trucs krijg je hier met de glimlach. In de winkel vind je werkelijk alles, van kleinste kopje tot grootste luifels. Online kan je een formulier invullen wat je allemaal wenst gedaan te zien bij onderhoud of herstelling. En hoewel het hier bij momenten zeer druk is wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. Wij zijn heel blij dat we un dit familiebedrijf onze caravan kochten.
Naast aanbod caravans heel mooie campeerwinkel waar alles heel mooi uitgestald staat. Je kunt er met alle vragen terecht en wordt er steeds met de glimlach geholpen, zelfs op een drukke zondag.
Fijne ontvangst. Afspraken bij de aankoop van onze nieuwe caravan werden netjes nagekomen. Jammer dat luifel nog niet gelijk met voortent meegeleverd kon worden. En de zwarte wieldoppen die vlak voor ons vertrek op onze nieuwe LMC gezet werden, maakten het helemaal af, dank u.
Supervriendelijk en gedienstig bedrijf. Wij zijn oprecht blij dat we vanuit Mechelen hier terecht zijn gekomen en onze Caravan gekocht hebben. Doe zo verder!
Telefonisch geïnformeerd of een as van een caravan vervangen mogelijk was. Wat eerst als absoluut onmogelijk werd bestempeld, bleek dan toch mogelijk voor 'minstens €1500'. Sterk, want het type noch gewicht van de caravan was opgegeven. Het type asje origineel dat ik nodig heb kost mij als particulier zo'n €500 aan huis geleverd. Dus nog eens 'minstens' €1000 graaien is er toch wat over.
Eerlijke en goed helpende mensen,ze staan u direct om te helpen.
Wij zijn heel tevreden over de aankoop van onze caravan. Goede communicatie omtrent de prijzen en levertermijn en een professionele aflevering met uitgebreide uitleg. Ook na verkoop is de service top! Jullie proberen altijd een eerlijke oplossing te voorzien als er een probleem is. Wij komen met plezier langs vanuit Limburg omdat we weten dat we bij jullie altijd uitstekend worden geholpen.
Goede ontvangst, vriendelijk personeel en een degelijke uitleg gekregen na het plaatsen van een nieuwe volautomatische Enduro mover en het terug helemaal in orde zetten van onze caravan aan een eerlijke en correcte prijs. TOPservice!!!
Heel goede service, trekhaak en fietsrek gekocht. Fietsrek werd op trekhaak geplaatst en terug gedemonteerd.
zoals steeds vriendelijke ontvangst,de gevraagde werken perfect uitgevoerd, er is ook veel keus in de winkel van onderdelen, wij komen met plezier naar daar spijts onze verre reis op en af 260 km
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid