facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caravan Centrum Oldambt

Caravan Centrum Oldambt

Info

Inkoop, verkoop, onderhoud en keuring van uw caravan of vouwwagen
We zijn aangesloten bij BOVAG en RDW



"Onderhoud, reparatie en keuring van uw caravan en aanhager/paardentrailerGoed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Daarom kiest u voor service van Caravan Centrum Oldambt. Wij adviseren om uw caravan elke twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Gebruikt u uw caravan intensief? Dan is jaarlijks onderhoud verstandig voor veiligheid van uzelf en de mensen om u heen."
Adres: Romijnweg 47, 9672ah Winschoten
Telefoonnummer: 0597726955
ln.tbmadlomurtnecnavarac@ofni
Stad: Winschoten
Route: Romijnweg 47
Postcode: 9672ah


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 16:00

Recensies
Ik plaats zelden een recensie maar deze moest ik toch even maken. Afgelopen weekend op doortocht naar Denemarken ging op de camping het pompje van ons toilet kapot. Even ge-googled en kwam ik hier uit. Eerst even om advies gevraagd maar helaas kon ik het zelf niet fixen. Ondanks de drukke tijd van het jaar werd er toch tijd gevonden om het pompje te vervangen. En toen ik wilde afrekenen werd er gezegd: het is goed zo. Dit maak je toch nooit meer mee? Wat een klantenservice. Het was ook wel duidelijk dat je hier nog goed geholpen wordt want het was een komen en gaan van klanten.
Super vent die Erik Vakman Een bedrijf waar service nog heel hoog in het vaandel staat Leuk bedrijf
Goede service en vriendelijk geholpen
Vriendelijk, goede service en vakmanschap.
Mover en airco laten plaatsen en schade laten herstellen. Alles zeer vakkundig en tegen een goeie prijs. Tevens onderhoud laten uitvoeren. Kortom alles onder 1 dak! Zeker een aanrader...
Ik had wat problemen met het rij gedrag van mijn paardentrailer en ondanks dat ik hier nog nooit was geweest, ben ik vriendelijk, meedenkend en super snel geholpen. Voor de eerst volgende jaarlijkse onderhoudsbeurt kom mijn paardentrailer hier zeker terug.
Tijdens onze vakantie hadden wij problemen met de knipper- en remlichten op onze caravan. 2 Bedrijven hadden geen tijd om hier even naar te kijken maar dit bedrijf begreep het probleem en dat zo rijden onverantwoord is, komt u maar langs wij maken hier tijd voor. Op locatie bleek dat het niet aan onze caravan lag maar de stekkerdoos van de auto wat we dus bij auto dealer moesten laten repareren. Op de vraag wat wij verschuldigd waren was het antwoord dit is onze service. Van ons dus een dikke pluim hoe wij ondanks alle drukte geholpen zijn.
Goed service gericht bedrijf, Erik Oosterhuis is een fijne kerel, die zich betrokken voelt bij zijn klanten.
Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Prima bedrijf.
Meedenkend bedrijf en supergoede service. Prijstechnisch een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid