facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caravan Campercomfort

Caravan Campercomfort

Info

Caravan-Camper comfort is een concept waarbij diverse installateurs en dealers zijn aangesloten verspreid door de hele Benelux. Deze installateurs en dealers dragen dit concept uit door als groep bepaalde categorieën installaties en artikelen.



"Verkoop en inbouw van Lithium Super B accu's en zonnepanelen in en op campers en caravans. Lithium Super B Accu's zijn verreweg de krachtigste en meest duurzame energiebronnen voor gebruik van elektrische apparatuur zoals wildkampeerders dat gewend zijn. 100% autonoom kamperen zonder walstroom maar toch gebruik makend van koelkast, föhn, koffiemachine, apneu machine CPAP masker elektrische fietsen opladen etc.De klanten van Caravan & Camper Comfort roemen ons om het hoge service en afwerkingsniveau in combinatie met de kwalitatief uitmuntende producten."
Adres: Aquamarijnstraat 129, 7554 NP Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31850180868
Stad: Hengelo
Route: Aquamarijnstraat 129
Postcode: 7554 NP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Super B dealers, Super B Lithium battery 100Ah, Super B Epsilon lithium camper accu, Lithium accu inbouwen in camper, Comfort caravan, Lithium accu camper 100Ah, Camper elektra specialist, Accu systeem camper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glaravans Glaravans 2 km We kwamen langs voor een luifelkleed en kwamen terug met een mooi kleed en een bamboe...
Recensies
Tijd geleden super B laten plaatsen en nu een omvormer met acculader. wat een fijne mensen om zaken mee te doen ze snappen wat je bedoeld, wat je wilt. echte aanrader bedankt
Super goed geholpen met t stroomprobleem in onze camper. Op een relaxed manier leggen ze je uit op welke wijze t op te lossen is en de werkzaamheden worden correct en netjes uitgevoerd. Wij raden dit bedrijf aan. Top!
De medewerkers van Caravan & Camper Comfort denken met je mee en bieden je de juiste oplossing. De ingebouwde Lithium Super B Accu in combinatie met de gemonteerde zonnepanelen bieden mij eindelijk de mogelijkheid om wild te kamperen met het elektrische comfort dat ik gewend ben. Ik gebruik zelden of nooit meer walstroom!
Super B 150, zonnepaneeltje, prima oplossing voor de camper. Vriendelijk personeel, goede uitleg. Het werkt fantastisch. Boven verwachting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid