facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Car Service Krimpenerwaard

"Wij van Car service krimpenerwaard hebben passie voor auto's en willen altijd kwaliteit leveren.Reparaties, APK, onderhoud, chiptuning, tuning, Airco service, Uitlijnen, banden service.Gewoon ouderwets goed onderhoud in een modern jasje."
Adres: Luijtenstraat 3, 2941ce Lekkerkerk
Telefoonnummer: 0180472386
Stad: Lekkerkerk
Route: Luijtenstraat 3
Postcode: 2941ce


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 14:30

Recensies
Heb hier onlangs een Bluetooth module laten inbouwen in een youngtimer Cayenne. Kreeg toen al snel in de gaten dat Paul en Jasper het autohart op de goede plaats hebben zitten. Afgelopen week daarom de Cayenne bij Jasper gebracht voor onderhoud; alle olie in de aandrijflijn vervangen, draagarmen achter vervangen, remschijven en blokken rondom vervangen en nog wat kleine zaken aangepakt. Auto is nu weer helemaal top! Jasper heeft enorm veel verstand van zaken, geeft eerlijk advies bijv over waar wel en waar geen originele Porsche onderdelen te gebruiken voert reparaties gedegen uit en doet dat stapje extra even de deur rubbers in de siliconen gezet want het gaat vriezen deze week…. Daarnaast zijn het ook nog gewoon gezellige kerels. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!
vandaag mijn vw bora opgehaald. had sleutels besteld via internet.compleet,tenminste dat dacht ik.aan jasper gevraagd om deze in te leren. maar wat we ook probeerde,sleutels maakte geen contact met de auto. maarrrrrrrr het is jasper natuurlijk gelukt om de sleutels met de auto in contact te brengen. helemaal top,ben er super blij mee,heel erg bedankt voor al je moeite.
Ik kwam langs met een vraag over de aansluiting van de autoradio naar multimedia player met stuurbediening, en het probleem was na 10 minuten verholpen. Waardoor ik verder kon met het inbouwen van de Apple CarPlay MMP Fantastisch mannen!!!Service: Automotordiagnose
Ben nu een paar keer hier geweest voor verscheidene dingen waaronder APK en een grote beurt en kan niet anders zeggen dan dat dit een nette garage is die meedenkt met de klant en heel integer handelt. Zeer aan te bevelen!
Altijd Geweldige sevice, Klantvriendelijkheid en liefde voir het vak zo super. Maar ook een heerlijk bakkie terwijl je wacht ,ik had mazzel met wat lekkers erbij Een TOP GARAGE dus
Eerlijk en duidelijk advies. Betrouwbare garage met mensen die hun werk leuk vinden en dat geeft de klant een tevreden gevoel. En inderdaad: heerlijke koffie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid