facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Car Import Solutions B.V.

Car Import Solutions B.V.

Info

Wilt u een auto importeren uit Duitsland? In onze werkwijze staat transparantie voorop. U weet precies welke stappen wij voor u ondernemen en welke kosten daaraan zijn verbonden. U krijgt een duidelijke offerte en uitleg van het proces.

Geschiedenis

BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE AUTO EN WILT U MEER AUTO VOOR UW GELD?

Importeer dan een auto uit Duitsland en bespaar! CIS biedt een volledige import service zonder verborgen kosten voor slechts € 1.546 (incl. transport)

CIS staat voor kwaliteit, transparantie en deskundigheid ook genoemd “Duitse Gründlichkeit”. Om een veilige en zorgeloze import te garanderen, biedt CIS verschillende diensten en een duidelijke aanpak voor een vaste prijs. U kunt via het online klantenpaneel overzicht houden over het importproces.

- CIS streeft ernaar de best mogelijke auto binnen uw budget te vinden
- altijd een inspectie voor de aankoop indien u dat wenst
- het laagste BPM-bedrag, accurate aangifte
- veilige betaling en transport
- snelle invoer bij de RDW
- CIS zorgt voor de gehele import, u kunt zorgeloos wachten op uw nieuwe auto
- CIS streeft naar een gehele import binnen veertien werkdagen
- soepele afwikkeling en communicatie door onze ervaring en Duitse partners
- ruime ervaring met het importeren van auto’s uit Duitsland en de daarbij horende zaken
- mogelijkheid tot reiniging en uitlevering

Onze taak

Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van auto’s uit Duitsland. Daarmee kunnen wij u veel kosten en moeite besparen. U heeft meer keuze en kunt soms tot wel 30% besparen op de aankoopprijs van een occasion auto uit Duitsland. CarImport.Solutions kan de gehele import voor u verzorgen en nog veel meer. We kunnen een passende auto voor u in Duitsland zoeken die binnen uw budget passt. Uw kunt gemakkelijk aangeven wat voor type auto u zoekt en CarImport.Solutions brengt een vrijblijvende offerte voor u uit. U kunt een losse Inspectie in Duitsland boeken bij ons als u van plan bent om zelf een auto te importeren uit Duitsland. Zo kunt u risico's uitsluiten voor de aankoop! U kunt ook de rest Bpm laten berekenen door CIS, die u verschuldigd bent bij het invoeren van de auto in Nederland.

Producten

1. Zoek mijn auto (€ 1546)
https://www.carimport.solutions/service/zoek-mijn-auto

2. Importeer mijn auto (€ 1546)
https://www.carimport.solutions/service/importeer-mijn-auto

3. Invoer service (€549)
https://www.carimport.solutions/service/invoer-service

4. Aankoopkeuring + Kilometer check (€ 258)
https://www.carimport.solutions/service/aankoopkeuring-in-duitsland

5. Bpm berekenen (€ 39)
https://www.carimport.solutions/service/bpm-berekenen



"Overweegt u om een auto te importeren uit Duitsland?Een goede keus! U heeft meer keuze en kunt tot wel 30% besparen op de aankoopprijs van een occasion auto. Maar hoe kunt u een goede en betrouwbare importauto vinden en hoe regelt u dat die bij u voor de deur komt?Daarvoor bent u bij CIS aan het juiste adres. Als auto import bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het importeren van auto’s uit Duitsland en bieden wij een oplossing voor alles m.b.t. de import van uw Duitse auto. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf en zijn de schakel tussen u en de verkopende partij. CIS biedt een voordelige import service, waarbij wij de importkosten gegarandeerd voor u terug verdienen!"
Adres: Coenecoop 397, 2741 PN Waddinxveen
Telefoonnummer: 085 06 07 086
snoitulos.tropmirac@ofni
Stad: Waddinxveen
Route: Coenecoop 397
Postcode: 2741 PN



op zoek naar gerelateerd: auto import, duits export kenteken kopen, cis import, bpm voorbeeld, geimporteerde auto occasions, exportkenteken duitsland rdw, export kenteken duitsland, export kenteken duitsland aanvragen
Recensies
Super resultaat geleverd door de heren van CIS Import Solutions. Heel de auto is 2x gepolijst en daarna nog een Nano coating erover gezet. Alles lijkt nog beter dan nieuw, en als service ook nog mijn binnenkant netjes gemaakt. Thanks!
Super geholpen door CIS aan de telefoon. Na meerdere belletjes met instanties over importeren van een camper kreeg ik maar geen duidelijkheid over o.a. de benodigde kentekens om de camper zelf naar NL te rijden. Eén belletje met CIS en ik kreeg de info die ik nodig had. De BPM aangifte laat ik zeker door hen doen. Bedankt!
Ik heb CIS gevraagd om mij te helpen met de invoer van een in Duitsland ingevoerde rolstoelbus. Ik kreeg snel reactie op het door mij ingevulde contact formulier. En CIS is uit gaan zoeken of zij mij konden helpen maar liep vast op het vrijstelling BPM voor mensen met een beperking. Zij vonden het jammer maar ik ben wel op weg geholpen om het zelf via de belastingdienst te regelen. Bedankt voor jullie tijd CIS en ondanks jullie niet konden helpen ben ik toch tevreden.
Goede ervaring met CIS. Mijn bekleding is gereinigd en de auto is van top tot teen helemaal schoongemaakt. Spullen worden netjes in een doosje gestopt en mijn auto glimt en ruikt fantastisch. Ik kan iedereen een goede schoonmaakbeurt aanraden hier!
Goeiemorgen auto geïmporteerd door cis .de nano coatings perfect.traject duurde iets langer door mijn schuld,maar de kwaliteit van de geleverde auto maakt veel goed. Mvg Jan van Dorp.
Deze firma heeft mij zeer correct geholpen met de bpm aangifte. Beleefd en effectief te woord gestaan, er werden enkele relevante vragen gesteld en sneller dan verwacht kon ik mijn bpm opgave indienen. Deze werd zonder verdere vragen aangenomen, dus goed! Ik heb mijn papieren weer op orde , was het dik waard! Met vriendelijke groet, Woody
Martinus heeft geassisteerd bij de import van mijn Abarth 124 spider. Deze gast is super enthousiast, deskundig, komt afspraken na en is een topgozer in de omgang. Hi poetst mijn 6 jaar oude Abarth zo ongeveer naar nieuwniveau. Woorden schieten te kort om te vertellen hoe fijn mijn auto het bij CIS in de werkplaats vindt. Kortom; topbedrijf!!
De medewerkers van CIS zijn professionele, betrouwbare en vakkundige mensen. Ze komen netjes hun afspraken na en adviseren je ook waar het nodig is. Ik heb mijn auto verkocht via CIS en dat ging vlekkeloos. Zeker een aanrader !!!
Auto geimporteerd uit Duitsland. Het gehele traject door CIS laten doen. Martinus kon goed vertellen wat er komt kijken bij het importeren vanuit Duitsland en waarom dat wel/niet een goed idee is. Hij helpt te bepalen hoe betrouwbaar een dealer / handelaar lijkt te zijn en -in combinatie met de leeftijd etc van de auto- waar aanvullende zekerheden gewenst zijn. Goed meegedacht tijdens de onderhandeling en daar ook resultaat bereikt. Uiteindelijk een keurig gepoetste auto mogen ophalen in Waddinxveen. Prettig contact gehad
De heren van carimport solutions hebben mijn camper voorzien van een prachtige glascoating behandeling. De auto ziet er weer uit als nieuw. Nadat die vies is geworden hoef je de bus alleen maar af te spoelen waarbij alle vuil eraf glijdt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid