facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Car Cosmetics Piersma

Adres: De Marne 126-B, Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0628718055
Stad: Bolsward
Route: De Marne 126-B



op zoek naar gerelateerd: Automotive Bolsward
Recensies
Vandaag onze bmw e91 touring weer opgehaald. Auto verkeerd weer in showroomstaat . Bedankt mensen. Gr nol en jolanda uit LeeuwardenServices: Verwijderen van krassen
Volvo V70 weer als nieuw echte vaklui die super werk leveren. No nonsense bedrijf waar overleg hoog in het vaandel staat zeer aan te prijzen .Bedankt voor het geleverde vakwerk.
Top! En zó fijn om weer in een spik en span auto te rijden! Alle lof voor dit bedrijf; prijs kwaliteit is top en afspraak is afspraak!
Mijn auto is weer als nieuw. Super service, vriendelijk en deskundig personeel.
Onze bus hier gebracht. Deze was bij aankoop erg smerig. Veel hondenhaar en plakkerig. De auto kwam blinkend en heerlijk ruikend terug. Als het ooit weer nodig is. Brengen we de auto hier weer naar toe.
Vandaag mijn BMW opgehaald, in de glas wax gezet. Echt top gedaan door de vakmensen bij Piersma.
1e auto zag er uit als nieuw 2e auto ook nu gaat de bedrijfswagen voor een beurtje zal net als de andere auto's topklasse zijn.
Professioneel en erg servicegericht bedrijf. Doen hun werk absoluut goed! Been echt erg tevreden over hen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid