facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Car Cleaning van Meijl Budel

Car Cleaning van Meijl Budel

Info

Wij bieden u veel keuzes voor uw auto: Grondig wassen, uitzuigen, lak polijsten,... het kan apart of alles in 1. Meer info? stuur gerust een privé bericht.

Adres: Meemortel 28, 6021 AE Budel
Telefoonnummer: 0623569887
Stad: Budel
Route: Meemortel 28
Postcode: 6021 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto vlassak Auto vlassak 359 meter Mijn auto was vrij snel tegen een prijs lager dan verwacht gerepareerd. Goede feedbac...
Time2Shine Carcleaning Time2Shine Carcleaning 3 km Carcleaning zoals het hoort. Voor de mooiste glans,een interieur of Uw auto uit de sh...
Recensies
Een prettige kennismaking met Stan. Deskundige opvolger van dit autobedrijf, autoservice is zelfs op zondag beschikbaar voor klanten. Hij heeft mij goed geholpen . Dankzij Stan ben ik een trotse bezitter van mijn nieuwe auto.
familie bedrijfje heel erg vriendelijk, komen afspraken na en denken met je mee. Hele goede service. Ook een goede prijs voor mijn oude auto terug gekregen. Wij zijn heel erg tevreden.
Heel fijne bedrijf ze zijn er klantvriendelijk en ze nemen de tijd voor je als klant
Uiterst deskundig bedrijf! Bovendien wordt men er vriendelijk en meedenkend geholpen, gewoon top! Stan is een waardige opvolger van zijn grootvader, eerlijk en verstand van zaken. Ik ben een vaste en tevreden klant. Bedankt! Dagmar Uiterwijk Winkel
Top service en leuke auto gekocht!
Gisteren mijn bestelbus verkocht aan Autobedrijf van Meijl. Tijdens mijn bezoek ben ik vriendelijk ontvangen en heb ik een fijn gesprek gehad op kantoor met Stan en zijn grootvader Henri. Kortom een mooi, eerlijk en vriendelijk autobedrijf! Mannen bedankt voor de samenwerking!
Heb daar me auto gekocht, super blij goede service. Een echte aanrader om daar je auto te kopen erg betrouwbaar. Dank jullie wel !!
Ik heb mijn auto vandaag ingeruild bij Stan van Meijl in Budel. Een eerlijke prijs gekregen voor de auto en alles is netjes, snel en correct afgehandeld. Zou deze zaak zeker aanbevelen.
Wij zijn heel tevreden over de service. Helaas had de eerste auto die we kochten al heel snel een probleem. Ondanks het feit dat er in deze prijsklasse op de auto geen garantie zat zijn ze hem toch meteen komen halen. Ook hebben we snel samen een oplossing kunnen vinden en rijden we nu met plezier in een andere auto van Van Meijl!
Heb hier ong maand geleden een auto gekocht en ging prima. Faire inruilprijs gehad voor mijn auto, faire auto gekocht bij hun. Service is uitstekend, kon op zondag ochtend proefrit maken, werd uitgenodigd auto op de brug te bekijken en goed bakje koffie tijdens de "onderhandeling" Gewoon een eerlijk verhaal. Het is dat het te ver weg is anders ging ik er elk weekend heen om mijn nieuwe auto te laten wassen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid