facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Car City Geldrop

Car City Geldrop

Info

Welkom op de facebookpagina van Car City Geldrop.
Al ruim 20 jaar zijn wij bekend als occasiondealer in Geldrop.



"Met ingang van januari 2019 heeft Car City Geldrop een nieuwe eigenaar.Klantvriendelijkheid en service zijn voor ons vanzelfsprekend.Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze diensten, mail of bel ons. Een bezoek aan onze prachtige showroom is natuurlijk altijd mogelijk, de koffie staat klaar!"
Adres: Emopad 80, 5663PB Geldrop
Telefoonnummer: 0402802988
Stad: Geldrop
Route: Emopad 80
Postcode: 5663PB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto Geldrop, Car City Geldrop werkplaats, Garage Geldrop bogardeind, BOVAG garage Geldrop, Car City Service Center Geldrop, Garage Geldrop Hulst, Vakgarage Geldrop, Van de Laar auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eurocars Bedrijfswagens Eurocars Bedrijfswagens 131 meter Een dikke aanrader. Zeer tevreden met onze nieuwe bus. Vriendelijke mensen en een goe...
Auto Garant BV Auto Garant BV 226 meter Zeer vriendelijke verkopers hebben verstaand van zaken doen,plus de koffie staat alti...
Van wijnen auto’s Van wijnen auto’s 281 meter Kennis en goede service, aardige mensen zowel vader als zoon. Correct en duidelijk ge...
Car Service van der Linden Car Service van der Linden 348 meter alles op het gebied van auto,s en aanhangers
Anwb B.V. Anwb B.V. 864 meter Geweldige gasten daar die vandaag tijdens mijn barre tocht mijn mobiel gingen opladen...
Kayallah Internationaal Kayallah Internationaal 3 km Fijne garage aardige monteurs
Recensies
Wat een genot en positieve ervaring, om hier je droomauto te kopen. Zelfs na het plaatsen van mijn handtekening, rustig de tijd nemen en alles perfect uitleggen. Echt superbedankt hiervoor, m.n.aan de verkoper Pim, Bijzonder om te ervaren hoeveel kennis je hebt, ondanks dat ikzelf al 4 jaar een Abarth rij. Van mij dus een dikke 10 met een griffel! Heel hartelijk bedankt, en je ziet me zeker een volgende keer weer.
Was niet perse op zoek naar een andere auto omdat ik al een mooie Ford Fiesta had. Maar kreeg via Autoscout een melding dat er een Fiesta aangeboden was die aan mijn zoekcriteria voldeed. Toch gekeken kreeg wel vaker meldingen maar deed er niet echt wat mee. Ik zag de Ford te koop staan bij Car City Geldrop en was toch wel erg nieuwschierig geworden omdat ik toch eigenlijk een Panormadak wilde. Omdat het niet naast de deur is heb ik eerst een appje gestuurd of de auto nog beschikbaar was. Kreeg gelijk een reaktie met een foto van de auto in de showroom en dat ik welkom was te komen kijken. Ben er heen gegaan het bedrijf ziet er keurig uit en Pim kwam gelijk vriendelijk met een warm welkom. We zijn gaan kijken of we het eens konden worden onder het genot van een heerlijke bak koffie. Met de auto toch een proefrit gemaakt ondanks het eigenlijk dezelfde is. De deal gesloten. Pim de verkoper is open en transparant wat mij de doorslag gaf om de auto in te ruilen. 27-5-2022 De witte Ford Fiesta opgehaald. De auto stond gepoetst buiten en Pim maakt er echt een feestje van met een leuke rode strik erop. De auto had hij genoeg brandstof in gedaan dat ik in 1 keer terug kon naar Den Haag wat ik echt een service vind! Fles wijn erbij en een kortingsbon voor uit eten te gaan. Jammer dat het te ver is anders had ik hem in onderhoud gehouden bij Car City Geldrop. Maar kom zeker een keer langs voor een praatje en een heerlijk bakje koffie! Netheid en transparant en geweldige service daar kunnen een hoop nog wat van leren. Ga zo door Pim en het team!
Via Car City Geldrop een zoekopdracht uitgezet voor een Audi A4. Gezien de specifieke wensen, o.a. Quantum Grey en Black Optic, was het een uitdaging, maar Pim heeft ons fantastisch geholpen! De auto rijdt als een zonnetje en is fantastische staat. Wij kunnen iedereen aanbevelen die op zoek is naar een specifieke auto contact op te nemen met Car City in Geldrop. Je wordt uitstekend geholpen, geadviseerd en alle auto's zijn in geweldige staat. Ga zo door, jullie zien ons zeker weer terug een volgende keer!
Afgelopen weekend mijn Mini Cooper opgehaald. Erg goed geholpen door Younes, hij heeft rustig de tijd voor ons genomen en mij nog enthousiaster voor de Mini gemaakt dan ik al was. Ook bij het ophalen van de auto nog rustig de tijd genomen om alles uit te leggen. Bedankt Younes!
Al enkele weken was ik opzoek naar een nieuwe auto. Na diverse dealers gezien te hebben ook een telefoontje gewaagd aan dit bedrijf. Het gesprek met Younes kwam erg vertrouwd over en hij vroeg ook erg grondig door op het verleden van de inruil auto. Dat schept vertrouwen! De auto Volvo V40 bij Car City Geldrop was boven budget maar toch besloten langs te gaan. Bij aankomst zijn we ik en mijn vrouw erg netjes ontvangen en Younes nam lang de tijd voor ons. De auto zag er vele malen beter uit dan de versies die ik ervoor had bekeken bij de andere dealers. Younes vertelde over hoe de inkoop wordt gedaan en wederom viel mij op hoe grondig alle auto's worden gecheckt op het verleden. Dit bevestigde mijn gevoel dat dit een heel solide bedrijf moet zijn. Na een proefrit besloten de auto te kopen. Dezelfde dag werd deze rijklaar gemaakt zodat ik niet opnieuw ruim 1,5uur hoefde te rijden om hem op te halen. De auto rijdt boven verwachting en ik kan niet anders zeggen dan dat ik iedereen aan zou raden hier eens te kijken voor een autowissel. Het is dat we te ver weg wonen anders zou ik hier ook graag blijven voor onderhoud aan de nieuwe bolide. Bedankt voor de snelle, goede en vooral ook professionele hulp Younes!
Super tevreden met de aankoop en het gehele aanschaf proces! Leuk om een dealer te vinden die de tijd voor je neemt en net zo gepassioneerd is over het model als de klant zelf. Verder heeft Pim ons goed kunnen adviseren over de Abarth. Al met al was de keuze snel gemaakt!
Wat een TOP BEDRIJF!! Younes en Pim hebben ons dat ene zetje gegeven die wij eigenlijk niet wilde zetten, chapeau voor jullie heren want zijn normaal niet zo makkelijk om te praten Met een brede glimlach hebben wij een suppppper auto gekocht en gelukkig is onze auto ook in hele goede handen en zal deze dan ook door jullie bij een een goede nieuwe eignaar terecht komen. Bedankt voor de fantastische service!!!
Ik in een tijdsbestek van een week een BMW 530i touring gekocht. Ik ben zeer tevreden met deze prachtige auto vol opties en de correcte, eerlijke afhandeling van deze koop. Top bedrijf met vriendelijke verkopers.
Een paar weken geleden hebben wij een Volvo v40 gekocht bij car city Geldrop. Een aardige trip voor ons, aangezien wij in Drenthe wonen. Maar het was het waard. We hebben een mooie prijs gekregen voor onze oude auto. En we zijn super blij met onze 'nieuwe' volvo. Het onderhoudsboekje ontbrak, maar Younes heeft gezorgd voor een nieuw boekje en ons deze na gestuurd. Super!
Rekent op de eindfactuur van onderhoudsbeurt allerlei extra kosten waarvan vooraf niets is afgesproken en waarvan je moeilijk kunt cotroleren of dit daadwerkelijk is uitgevoerd zoals bijv. Tankverschoonmiddel en bijv extra parfum gespoten op interieurfilter!. Ze geven ook vooraf de kosten weer en bij de eindfactuur wordt dit extra opgehoogd met als excuus dat afgesproken bedrag schattingen waren. Laatste keer dat ik hier kom!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid