facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Captured by Dominika

Captured by Dominika

Info

Spontaan, Detail, Creatief, Ongedwongen, Kleurrijk, Naturel, Loyaal, Betrouwbaar, Heerlijk blij

Geschiedenis

Mijn fotografie onderneming is voortgekomen uit mijn hobby en passie. Ik heb mijn opleiding gedaan in Media, maar fotograferen (ook grafisch ontwerp) blijft van begin mijn favoriet.

Mijn doel is om warmte en liefde in foto’s over brengen en om de mensen vast te leggen zoals zij zijn. Om deze reden zorg ik altijd voor een ontspannen sfeer tijdens een reportage. Ik hou van spontaan moment, zo lol en plezier hebben, ook beetje gek zijn is op mijn foto’s te zien. Omdat ik sociaal en vriendelijk ben, voelen mensen zich snel bij mij op hun gemak. Ook kinderen ontspannen zich snel, en als dit niet het geval is kan ik hier spelenderwijs mee omgaan.

U kunt voor allerlei reportages bij mij terecht. Ik fotografeer zowel op uw favoriete locatie, als gezellig bij uw thuis.

Adres: Molendreef 11, 4641CS Ossendrecht
Telefoonnummer: +31 6 20887497
Stad: Ossendrecht
Route: Molendreef 11
Postcode: 4641CS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luc van Gent Bruidsfotografie Luc van Gent Bruidsfotografie 456 meter Luc van gent Bruidsfotografie
Studio Noordhoek Studio Noordhoek 2 km Bij Studio Noordhoek kunt u terecht als bedrijf en particulier. Wij maken logo's, dru...
Recensies
In 1 woord “WauW”. Zoveel geduld en super mooie pure foto’s die gemaakt worden. Haar foto pakketten zijn iedere euro waard! Ik zou zeggen zoek niet langer maar plan een shoot in. Leg de mooie momenten vast door een geweldige fotografe!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid