facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cappuccino

"Cappuccino, een gezellige plek om een overheerlijke cappuccino of een kopje koffie te drinken.Maar dat is niet het enige dat wij te bieden hebben! We hebben een breed assortiment aan vlaaien, gebak, broodjes ijs, bonbons & chocolade.Dagelijks presenteren en vervaardigen wij op ambachtelijke wijze, met een team van gedreven bakkers, chocolatiers, patissiers, ijsmakers en enthousiaste winkeldames, de fijnste lekkernijen.Wij proberen een zo verrassend en veelzijdig mogelijk assortiment samen te stellen.Door het gebruik van verschillende ingrediënten en smaken, maken we unieke combinaties! Hierbij wordt gebruikgemaakt van moderne technieken, gecombineerd met een ambachtelijke wijze van produceren. Wij streven naar heerlijke en ambachte"
Adres: De Driesprong 7-8 , Rosmalen 5241 TJ, NL
Telefoonnummer: 073 690 0070
Stad: Rosmalen
Route: De Driesprong 7-8
Postcode: 5241 TJ



op zoek naar gerelateerd: Worstenbroodjes rosmalen, Bossche bollen Rosmalen, Korengoud de Echte Bakker Rosmalen, Lekkerste rijstevlaai, Supervlaai vegan, Taart bezorgen Den Bosch, Supervlaai helftheuvel menu, Aardbeienvlaai zachte bodem
Recensies
Bestellen er altijd gebak voor op het werk. Komen altijd op het afgesproken tijdstip. Zijn altijd vriendelijk, heb je nog wensen dan is dat ook bespreekbaar. En het gebak is uitstekend !
Heerlijk gebak; gezellige bediening en leuke tussenstop als wij vrijdags naar Rosmalen wandelen!
Vanmiddag 2 chocoladebollen opgehaald om vanavond lekker bij een bakje kofffie op te eten. Echter……wat een teleurstellling. Ze waren helemaal niet lekker. De slagroom was goed maar de koek eromheen smaakte als oud brood. De bosschebol was zeer zeker niet vers en ik heb hem maar in gedumpt waar hij hoorde in de vuilnisbak, Overigens wil ik erbij vertellen dat dit de eerste keer is dat het gebak slecht is bij cappuccino maar het maakt de teleurstelling er niet minder om.
Verschrikkelijk! Bestel je een taart, wordt je om 12.40 gebeld met de vraag of je zsm kan komen want ze willen dicht. Terwijl ze pas om 13.00 dicht zouden gaan. Dan haal je je taart op, maar krijg je geen slagroom want die hebben de al opgeruimd want ze willen zsm dicht. Slechte service en zeer klantonvriendelijk. Dan heb ik het nog niet eens over hoe hard ik werd afgekaft omdat ik om 12.50 binnen kwam. Taart niet eens gesneden meegekregen terwijl ik hier duidelijk om heb gevraagd. Ze wilden me zsm weg hebben, maar kom nu ook niet meer terug! Die ene ster is voor de kwaliteit van de taart, want die was verder wel prima.
Dochter, heeft taart besteld voor moederdag. Die Mevr was aardig. Maar als mijn man hem wil ophalen Omdat tegen hem 9 uur was gezegd ,wordt hij afgesnauwd dat hij maar om 10 uur moet komen en pech hééft dat ze pas om 10 uur open gáán .
gebak besteld: goede kwaliteit, alleen : ``bossche bollen van de Groot'' dat was dus zeker niet zo, deze waren echt niet lekker, kan echt niet van de groot zijn. Dit is de eerste keer dat ik mij ergens kritisch over uitlaat op het internet btw.
Het lekkerste ijs van rosmalen! Ook altijd vriendelijke service en een terras met schaduw en zon.
Helaas op 11 juli ook een mindere ervaring. Het mocca-ijs smaakte een beetje naar zure melk. Toen we dat vriendelijk aangaven bij de serveerster, meldde zij kortaf dat er niemand anders erover had geklaagd en liep weg. En dat was de hele klachtafhandeling......
Een leuk tentje voor de lunch of een ijsje. De broodjes worden vaak vers afgebakken en er hangt een dorpssfeertje. Aardig personeel :
Geen ECHTE bosche bollen van Jan de groot ondanks dat men aangeeft DE echte te verkopen. Erg jammer en teleurgesteld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid