facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Capelle aan den IJssel, Slotlaan

Capelle aan den IJssel, Slotlaan
Adres: 2902 XA Capelle aan den IJssel, Nederland
Staat: Zuid-Holland
District: Capelle aan Den IJssel
Stad: Capelle aan den IJssel
Postcode: 2902 XA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Capelle aan den IJssel, Capelle Centrum Capelle aan den IJssel, Capelle Centrum 823 meter Mooi winkelcentrum. Weer aan het uitbreiden. Gratis parkeren. Wel schijf gebruiken.
De Terp De Terp 2 km Renovatie vereist...oud en donker
Recensies
Netjes en schoon open lucht metro station. Is na al die jaren wel toe aan een flinke renovatie. Prettig en goed begaanbaar voor alle reizigers ook met kinderwagen of scootmobiel vanwege de aanwezige liften.
Goede ligging, parkeren geen probleem.
Een station wat zeker wel wat liefde en een opknapbeurt kan gebruiken
Hier stap ik altijd fijn in de metro. Het is gewoon een fijne station vroeger was het heel erg vies en was het niet aan te zien. Maar na de verandering was het een stuk beter. Ik hoop dat iedereen hier ook fijn kan opstappen om naar zijn werk/school te gaan.
Goede metrostation en goede ligging! :- Lift aan de kant van C richting de Akkers gaat helaas wel vaak kapot/is buiten werking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid